East Capital ostab YITilt büroohoone Vilniuses

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Naujasis Skansenas Ž ärikeskus.
Naujasis Skansenas Ž ärikeskus. Foto: East Capital

Kinnisvarafond East Capital Real Estate IV sõlmis lepingu 2021. aasta lõpul valmiva viiekorruselise Naujasis Skansenas Ž ärikeskuse omandamiseks.

Hoone eelmine omanik oli Soome ehituskontsern YIT. Tehingu maksumust osapooled ei avaldanud. 

Naujasis Skansenas Ž ärikeskuses on 7550 ruutmeetrit üüritavat pinda. Hoone asub Vilniuse keskse äripiirkonna kiirelt arenevas «New Skansenase» kvartalis ning keskus on juba enne valmimist 70 protsendi ulatuses välja renditud, teatab ettevõte.

Keskuse esimeseks ja suurimaks rentnikuks sai USA IT-ettevõte Devbridge. Ärikeskuse esimesel korrusel asuvatele äripindadele tulevad restoran ja sisustuspood.

«Naujasis Skansenas Z ärikeskus on suurepärane täiendus kasvavale ECRE Fund IV kinnisvaraportfellile. Uue investeeringu juures oleme eriliselt rahul selle ärikeskuse asukohaga, mis tagab hea ühenduvuse Vilniuse keskse äripiirkonnaga,» kommenteeris East Capital Real Estate tegevjuht Madis Raidma pressiteates.

Juba lähinädalatel valmiv kaasaegne A+ energiatõhususega ärikeskus on omistamas ka BREEAM jätkusuutlikkuse sertifikaati. 

Ostja poolelt nõustasid tehingut Wallless ja Projector.

East Capital Real Estate IV kinnisvarafond käivitati 2020. aasta aprillis ja see keskendub Baltikumi ning Kesk-Euroopa kinnisvarale. Fond suunab investeeringuid ärikinnisvarasse, peamiselt kontori- ja logistikasegmendis.

East Capital Real Estate haldab nelja fondi koguväärtusega 481 miljonit eurot, mis sisaldab 410 000 ruutmeetrit üüripinda kokku 24 erineval kinnistul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles