Autoostuhäda Viljandimaal: radiaator läks keema esimesel sõidul

Adele Johanson
Copy
PRN01: AUTOMÜÜK : PÄRNU, EESTI,  08FEB08-
Pildil Fintcar müügiplats.
ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: AUTOMÜÜK : PÄRNU, EESTI, 08FEB08- Pildil Fintcar müügiplats. ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kasutatud autot ostes on alati riskid päris suured, sest iial ei või lõpuni teada, mis seisus auto on. Seepärast tuleb tingimustes enne kokku leppida. «Kui rebane tahab kanavargile minna, siis ta teeb omad seadused. Need lepingud on nii sätitud, et iga asja annab keerata sinna ja tänna, nagu nemad heaks arvavad,» kirjeldas Matvei oma autoostukogemust.

Müüja kinnitusel on kasutatud autol ikka vaja miskit värskendada ning kõiki hooldusi ei saa nad kinni maksta. «Varsti öeldakse, et paak on tühi ja osta sinna ka sisse.» Kuna Matvei autoga ringi sõidab, siis ei saa seis müüja sõnul nii kehv olla, nagu ta väidab.

Kasutatud autot ostes on alati riskid päris suured, sest iial ei või lõpuni teada, mis seisus auto on. Seepärast tuleb tingimustes enne kokku leppida. «Kui rebane tahab kanavargile minna, siis ta teeb omad seadused. Need lepingud on nii sätitud, et iga asja annab keerata sinna ja tänna, nagu nemad heaks arvavad,» kirjeldas Matvei oma autoostukogemust.

«Mul oli selline lugu, et ostsin ühe ilusa retro välimusega audi, kallis ta oli, aga ostsin ära,» pajatas autoostja. Tehing sai tehtud veidi rohkem kui kuu aega tagasi ja sellest ajast on autoga seiklusi olnud päris palju. «Kui ma hakkasin järgmisel päeval Tartu poole minema, siis läks see keema.» Radiaatorid said vahetatud, aga ka mootorist tilkus õli. Selgus, et auto oli olnud avariiline ning vajas palju tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles