Punch Club: Funderbeami häda on selles, et seal pole mahte

Carl-Robert Puhm
Copy
Joogitootja Punch Clubi on põhiliselt spetsialseerunud alkohoolsete kokteilide tootmisele. 
Joogitootja Punch Clubi on põhiliselt spetsialseerunud alkohoolsete kokteilide tootmisele. Foto: Punch Club OÜ

Kui elektrirataste tootja Ampler on iduettevõtete kauplemisplatvormil Funderbeam olnud tõeline edulugu, siis toidu- ja joogisektori firmades osaluse hankimised on lõppenud investorile sageli pettumusega. Joogitootja Punch Club tegevjuhi Kristjan-Walter Kase hinnangul on varasemate projektide ebaõnnestumised pannud sektori mainele tõsise põntsu ning teinud investorid joogitootjate suhtes väga ettevaatlikuks.

Kristjan-Walter Kask, Punch Club on järjekordne joogitootja Eesti joogitootjate lõpmatu pikas nimekirjas. Mis põhjusel peaks teie toode jõudma poekorvi, aga konkurent jääma riiulile?

Põhjusel, et start-upina teeme me toodet, mida varem pole turul olnud. Kui poeriiulist rääkida, siis seal pakume kliendile võimalust soetada väga kvaliteetseid kokteile kodus tarbimiseks. Lubame, et inimene saab vähemalt sama hea kokteili, kui talle baaris käsitsi valmistatakse. Lihtsalt garneeri ära, lisa jääd ja ongi olemas. See on kontseptsioon, mis ka SPARi jaeketi kõige rohkem erutab.

Seda kvaliteedi juttu räägivad kõik tootjad. Miks peaks keegi teie juttu uskuma?

Oleme oma toodetega näiteks Siigur grupi restoranides - NOAs, OKAs, Tuljakus. Usun, et kui tipprestoran müüb sinu kokteile, siis see näitab midagi. Meie põhiline fookus ongi tegelikult HoReCa sektoril: baarid, klubid, restoranid. Põhjus, miks me seal tugevalt sees oleme, seisneb selles, et lahendame universaalset probleemi. Nimelt on HoReCa sektori mure, et raha jääb teenimata, kuna efektiivsus on väga madal. Teisisõnu, ühe kokteili valmistamiseks kulub liiga kaua aega, mistõttu on ka hinnad kõrged. Meie vaadikokteili lahendus võimaldab serveerida kokteile tavapärasest aga keskmiselt viis korda kiiremini. See on fundamentaalne erinevus, mis meid teistest klassikalistest joogitootjatest eristab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles