Selguvad konkursi Praktik Cum Laude võitjad

PM Majandus
Copy
19.11.2021 toimub praktikantide tunnustamisüritus „Praktik Cum Laude“ konkursi raames.
19.11.2021 toimub praktikantide tunnustamisüritus „Praktik Cum Laude“ konkursi raames. Foto: Eesti Tööandjate Keskliit

19. novembril selguvad Eesti Tööandjate Keskliidu konkursi Praktik Cum Laude võitjad 46 esitatud kandidaadi hulgast neljas kategoorias: parim praktikant kutsehariduses, töökohapõhises õppes, kõrghariduses ja parim välistudengist praktikant. Kell 12 algavat sündmust saab jälgida Postimehe vahendusel. 

Kohal on parimad praktikandid ning neid esitanud koolid ja ettevõtted. Ürituse muusikalise poole eest hoolitsevad Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli õpilased Marta Lotta Kukk ja Markus Nurmsaar. Päeva juhib Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi tudeng ja tunnustatud noor näitleja Franz Malmsten.

Konkursiga soovitakse tähtsustada noortele praktika olulisust õppeprotsessis ja tööalase karjääri planeerimisel ning tunnustada ja tõsta esile kutseõppeasutuste õpilasi ja üliõpilasi, kes suhtuvad õppekavas ettenähtud praktika sooritamisse või töökohapõhisesse õppesse vastutustundlikult ja kelle töösooritusega on praktikaettevõte väga rahul. Pikemas perspektiivis on eesmärk aidata kaasa koolide lõpetajate oskuste ja tööandjate vajaduste paremale ühilduvusele.

«Praktik Cum Laude» konkurssi korraldab kuuendat korda Eesti Tööandjate Keskliit koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Haridus- ja Noorteametiga. Projekti rahastavad Euroopa Sotsiaalfond, Eesti riik ja Eesti Tööandjate Keskliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles