Nortali Eesti üksuse müügitulu kasvab tänavu ligi 15 protsenti

BNS
Copy
Ats Albre.
Ats Albre. Foto: ITL

Rahvusvahelise tarkvara- ning ärikonsultatsioonide ettevõtte Nortal tänavune müügitulu Eestis kasvab 2020. aastaga võrreldes ligi 15 protsenti, kogu grupi müügitulu kasv ulatub sel aastal aga eeldatavasti 40 protsendini.

Nortali Eesti juhi Ats Albre sõnul tuleb Eesti äri kasv ennekõike erasektorist, muuhulgas nii fintechi kui ka tervishoiu vallas, kus on näha edasist kasvu.

«Täna on Nortali äri sarnases suurusjärgus kõikidel koduturgudel, kuid turgude potentsiaal ja suurus on väga erinev. Müüginumbrid kinnitavad Nortali ärimudeli tugevust, strateegilisi ja pikaajalisi kliendisuhteid ning teenusportfelli relevantsust,» märkis Albre.

Albre sõnul jätkab Nortal avalikus sektoris innovaatiliste lahenduste ja e-riigi projektide väljatöötamist, mis hõlmab sündmusteenuste arendamist ja riikliku tehisintellekti projekti Bürokratt.

«Nõudlus on turul suurem kui pakkumine. Peamine kasvupidur on tööjõupuudus, kus on väga oluline avaliku ja erasektori koostöö, et leida lahendusi näiteks kvalifitseeritud välistööjõu palkamisega,» lisas ta.

Grupi tänavusse müügitulusse panustab orgaaniline kasv nii Nortali kõikidel koduturgudel kui ka Saksamaal e-riigi ja e-tervise tarkvaralahendusi ning konsultatsioone pakkuv ettevõte Schütze, mille Nortal ostis 2020. aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles