Päevatoimetaja:
Angelina Täker

7 eksklusiivset jõulukingiideed firmadele

Copy
Foto: Von Baer

Taas on tulekul kaunis jõuluaeg – aeg, mil meenutatakse möödunud aastat ja oma saavutusi, mõeldakse tänulikult ümbritsevate inimeste peale ning peetakse tähtsamaid neist sümboolsete kingitustega meeles. Jõulukingi saamine on eriline sündmus ega pole iseendastmõistetav ning seda tänulikum kingisaaja on. Enda firmalt või äripartnerilt kingi saamine on seepärast kohe eriti südantsoojendav – see siiras tegu oma töötaja, juhi, omaniku, koostöö- või äripartneri heaks näitab, et tema panusest ettevõtte töösse peetakse lugu, ja see tõstab kingisaaja töömoraali ning annab värsket energiat.

Von Baeri tootevalikus leiduvad meeldejäävad Tallinnas disainitud jõulukingitused firmadele, mis on väärikad kingid nii koostöö- kui äripartneritele või ka ettevõtte töötajatele, juhtidele või omanikele. Klassikaline käsitööaksessuaar, mis on valmistatud premium kvaliteediga Itaalia veisenahast, on soliidne kingitus, mida saaja igapäevaselt kasutada saab ning mis aitab kaasa koostööpartnerite vahel usalduse tekkimisele ja väärtuse loomisele. Von Baeri nahkaksessuaarid sobivad hästi ka keskkonnateadlikele kasutajatele: naha kvaliteedi ja kestliku päritolu garanteerib selle päritolusertifikaat. Jätkusuutlikkust väärtustava firmana väldib Von Baer nahatööstuse tarvis kasvatatud loomade nahka – toodete valmistamiseks pruugitakse selle asemel lihatööstuse kõrvaltoodet, mis muidu jäätmeks kuulutataks.

Lisaks küllalt suurele premium nahast aksessuaaride valikule pakume võimalust kingitus personaliseerida, et sellest teha kordumatu ja ainulaadne firma jõulukink. Kingitusele saab graveerida näiteks teie firma logo või individuaalse sõnumi, mida kingisaaja aksessuaaril tihti näeb ning mis teda teie ettevõttele mõtlema paneb.

Von Baeri asutajad Igor Syunin (vasakul) ja Albert Varkki (paremal)
Von Baeri asutajad Igor Syunin (vasakul) ja Albert Varkki (paremal) Foto: Von Baer

Aitamaks teid parimate jõulukinkide valikul, oleme välja toonud 7 luksuslikku ettevõtte jõulukingi ideed:

1. Rahakotid ja kaarditaskud

Ärikingituste klassika – kaarditasku või rahakott – kasuks otsustamisega lähete kindla peale välja, mis teeb neist iseäranis sobivad firma jõulukingitused! Premium nahast disainrahakott on jõulukink, mis loob kustumatu mälestuse. Valdav osa meist kasutab rahataskut igapäevaselt, mistõttu kingisaaja ilusa välimusega rahakotti väärtustab. Kingisaaja saab vana ja väsinud rahakoti uue ja šikima vastu vahetada, tunda, et firma teda hindab ja temast lugu peab, nautida luksusliku igapäevaeseme kasutamist, ning mis veelgi parem – näha igapäevaselt rahataskule teie poolt graveeritud isiklikku sõnumit või logo, mis talle teie firmat meenutab. Võidavad kõik!

2. Arvutikotid

Lõviosas nüüdisaja ametites on personali põhiline töövahend sülearvuti, mistõttu on sülearvutikotist saanud tarviline lisa, millega sülearvutit endaga kohtumistele ja vajadusel kojugi kaasa võtta. See teeb sülearvutikottidest eriti head jõulukingid firmadele, kus töö käib peamiselt arvutites. Kuna arvutikotist on saanud igapäevaselt kasutatav aksessuaar, on tähtis, et see näeks ka hea välja. Elegantse läbimõeldud disainiga premium nahast sülearvutikott aitab inimesel professionaalsem ja šikim välja näha – või siis võib näotu eksemplar omaniku üldmulje viletsamaks muuta. Peale oma funktsiooni ja kauni välimuse võib hea sülearvutikott omaniku elu ka muul viisil parendada: näiteks mahutavad Von Baeri arvutikotid peale sülearvutit ka muu vajaliku nagu kaustikud, rahakoti, võtmed, telefoni jms. Arvutikottide praktiline disain aitab enda sisu hästi organiseerida, et kõike oleks ka mugav pärast kotist üles leida. Von Baeri tootevalikus on sülearvutikotid olemas kõigile põhilistele sülearvuti suurustele: 13″, 13.3″, 14″, 15.6″, 17″.

3. Reisikott

Kvaliteetsest pärisnahast reisikott on tõeliselt peen aksessuaar, mida kinkida firma sünnipäevaks või jõuludeks. Milline suurejooneline žest! Von Baeri tootevalikus on kaks luksuslikku reisikotti, üks toredam kui teine, mõlemad neist on ületamatud ärikingitused jõuludeks: nahast reisikott Weekender Plus ning nahast ülikonnalahtriga reisikott Grand. Nii Weekender Plus kui ka Grand on käsitsi valmistatud taimpargitud premium veisenahast, käivad kinni YKK lukkudega ja on käsipagasi mõõtudes.

Weekender Plus on stiilipuhas nahkkott, mida saab kasutada nii reisi-, töö- kui ka trennikotina. See on asjalik, ruumikas ja käepärase disainiga reisikott, mis on varustatud õlarihma ja sülearvutitaskuga, tehes sellest parima kaaslase aktiivsele professionaalsele koostööpartnerile.

Klassikaline Grand on tõeliselt funktsionaalne reisikott. Grand sobib samuti trennikotiks ja sellele on lisatud ka eraldi ülikonnalahter, et omanik (lisa)ülikonda kortsuvabalt kaasas saaks kanda ja tänu sellele alati esinduslik välja näha. Mahukas ja väljapeetud Grand võimaldab endas kõik tarviliku organiseeritult ära pakkida ning on suurepärane jõulukingitus soliidsele äripartnerile.

4. Portfellid

Kõige sobilikumad firmakingitused on muidugi töökust ja teotahet sümboliseerivad portfellid! Tänapäeval on portfell konservatiivse stiiliga sülearvutikott, mis sobib ülikonnaga ja mis kõlbab hästi näiteks panganduse, majanduse jmt-ga tegeleva ettevõtte jõulukingiks.

Von Baeri portfellides põimuvad rangem äristiil kaasaegse väljapeetud minimalistliku disainiga. Meie disainifilosoofia kohaselt on toote funktsionaalsus, kvaliteet ja disain ühtemoodi tähtsad, seega kingite Von Baeri portfelliga ka hoolega kujustatud kõrgkvaliteetse kasutuskogemuse. Portfelli mahuvad probleemideta ära teie koostööpartneri sülearvuti, kõik dokumendid, rahatasku ja teised vajalikud esemed, mida on ka kerge portfellis organiseerituna hoida ja hiljem kätte leida. Portfelli omanikust õhkub autoriteeti ja väärikust – täpselt seda, mida teie äripartner hindab.

Foto: Von Baer

5. Naiste seljakotid

Häid kingiideid on tarvis ka naistele! Tänuväärt firma jõulukink on kahtlemata naiste seljakott, selline, millel on ka sülearvutilahter, et sellega oleks hea tööl käia – näiteks mõni Von Baeri seljakott. Seljakott on ergonoomiline ja praktiline aksessuaar, mis on aina laiemat kasutust leidmas, sest naised hindavad selle kasutusmugavust. Von Baeri premium nahast ilusa disainiga seljakotid muudavad kingisaajal meele heaks, sest need ühendavad endas mugavuse, praktilisuse, šiki välimuse ja hea maitse. Meie aegumatu stiiliga seljakotid sobivad hästi nii daamidele kui neiudele. Lisaks on kõik Von Baeri tooted valmistatud kvaliteetsetest ja kestlikest materjalidest, mis valmistab rõõmu ka keskkonnateadlikumaile klientidele.

6. Naiste käe- ja arvutikotid

Ületamatu ärikingitus naisele jõuludeks on representaabel nahast käekott või arvutikott. Neid aksessuaare läheb tarvis igapäevaselt nii tööl kui ka vabal ajal, mis teeb neist läbimõeldud kingid, mis saaja elu kergemaks muudavad. Von Baeri toodete seas leidub mitmeid professionaalse välimusega käe-ja arvutikotte, mis on heale äripartnerile suurepärane kingitus. Neid minimalistliku disainiga ruumikaid kotte oma argielus kasutades meenub kingisaajale teie lahkus tihtilugu ja sellega kaasneb ka tänutunne. Sellised firma logoga meened kindlasti ei unune.

7. Püksirihmad

Originaalne ärikingitus firma sünnipäevaks, jõuluks või tööjuubeliks on muidugi premium nahast püksirihm, millel on roostevabast terasest või messingist pannal. See on suurepärane aksessuaar, mis kulub marjaks ära aktiivse elutempoga mehele, kes soovib samal ajal ka soliidne välja näha.

Von Baer on üks mõnest üksikust ettevõttest maailmas, kelle tootevalikus leidub nii-öelda poolväärismetallidest pannaldega rihmasid. Ükski meesterahvas ei ütleks sellisest haruldasest kingitusest ära – otse vastupidi! Ta oleks selle üle kindla peale tänulik. Meie rihmu on võimalik lasergraveeringu või initsiaalidega personaliseerida ning need saabuvad kinkekarpi ja –kotti pakendatuna.

Meie tootevalikus leidub kahte sorti püksirihmu:

1) Igapäevased rihmad (casual belt), mis istuvad hästi näiteks teksapükstepaarile;

2) Ülikonnarihmad (formal belt), mis klapivad ilusti business või business casual rõivastusega. Antud rihmad on kahepoolsed (üks pool musta ja teine pool pruuni värvi), neid saab kanda mõlematpidi ning neil on pööratav pannal.

Püksirihmade läbimõeldud disainiga pandlad on kombineeritud premium nahaga, tehes neist kõrgema klassi kvaliteediga aksessuaarid ja suurepärased firma jõulukingid.

Loodame, et antud artikkel aitab teil välja valida teie ettevõtte jaoks kõige sobilikuma ärikingituse. Küsimuste korral võtke meiega kindlasti ühendust — anname teile ärikingituste planeerimisel hea meelega nõu.

Jagage enda suurt südant ja tegutsemistungi ka äripartnerite ja töötajatega ning valmistage neile väärt jõulukingiga heameelt!

Copy
Tagasi üles