Elme Metall avas Leedus laokompleksi

PM Majandus
Copy
Foto: Elme Metall

Eesti kontserni BLRT Grupp kuuluv Elme Metall lõpetas Klaipėda vabamajandustsoonis uue laokompleksi ehitustööd.

Metallist toodete ladustamiseks ja turustamiseks mõeldud kompleksi tehniline varustus vastab kõigile tänapäeva nõuetele ning kompleksi logistikatalitus seisab hea selle eest, et kaup pannakse teele kliendile sobival ajal. Uus laokompleks võimaldab ühel ja samal ajal teenindada palju veokeid.

«Kuna laopinda on juurde tulnud, siis suudame laiendada pakutavate toodete valikut, luua jae- ja väikehulgikaubanduse arendamiseks piirkonnas soodsamad tingimused ning parandada klienditeeninduse kvaliteeti, mis omakorda võimaldab meil tugevdada oma positsiooni Leedu turul. Kliendid saavad veebipoes tellimust vormistades oma kauba kätte kas otse laost või see toimetatakse kliendi märgitud aadressile. Moodne laokompleks tagab klientidele tõrgeteta, õigeaegse ja kiire teeninduse, ühtaegu aitab toodete kohaletoimetamise aega lühendada põhimaanteede lähedus,» selgitas Elme Metalli juhatuse esimees Georgi Grigorjan.

Elme Metallil on järgmise etapina on kavas ehitada samale maa-alale uus, Baltimaade suurim valtsmetalli töötlemise tootmiskompleks, mille soodne geograafiline asukoht aitab tõhustada tellimuste täitmist nii Baltimaade, Skandinaavia, Poola, Saksamaa, Hollandi kui ka teiste lähipiirkondade turgudel.

Elme Metall on Leedu turul tegutsenud alates 2004. aastast. Ettevõte tegeleb valtstoodete müügi ja töötlemisega. Ta on Baltimaade ja Kaliningradi oblasti liider selles valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles