Omniva lubab mahutada pakiautomaatidesse varasemast tuhandeid pakke rohkem

PM Majandus
Copy
Omniva juht Mart Mägi.
Omniva juht Mart Mägi. Foto: Konstantin Sednev

Omniva võttis oma Baltikumi pakiautomaadivõrgus kasutusele uue lahenduse, millega saab ühe inimese mitu tellitud pakki ladustada ühte pakiautomaadi kappi. Uuenduse tulemusel pakkide tarneaeg ei pikene.

Omniva Eesti juhi Kristi Undi sõnul kasutatakse uut lahendust siis, kui kliendile saabub pakk ning samas automaadis ootab teda ees veel välja võtmata pakk.

«Võimalusel pannakse uus pakk varasemaga ühte kappi ja sama uksekoodiga, mille sisestamisel annab pakiautomaat teada, et ühes kapis on mitu pakki,» rääkis Unt. Arendus võimaldab Baltikumis vabastada ruumi, mis on võrdne ligikaudu 40 uue pakiautomaadiga.

Kliente, kes käivad automaadi juures korraga mitmel pakil järel on rohkem, kui arvata võiks. «See lahendus aitab meil automaatides säästa nädalas mitme tuhande paki jagu ruumi. Jõuluajal ja muul pakisaatmise kõrghooajal on oodatav mõju aga kordades suurem, sest usinaid tellijaid on oluliselt rohkem,» selgitas Unt.

Detsembris laieneb Omniva pakiautomaadivõrgustik veel üheteistkümnes maakonnas. «Töötame selle nimel, et tänavune e-kaubanduse tipphooaeg mööduks ilma suuremate pakijärjekordadeta,» lisas Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles