EDETABEL Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks valiti Wise

PM Majandus
Copy
Eelmise aasta edetabelis oli Wise neljandal kohal.
Eelmise aasta edetabelis oli Wise neljandal kohal. Foto: Andre M. Chang/Scanpix

2021. aasta ihaldusväärseimaks tööandjaks ehk ettevõtteks, kus eestimaalased kõige enam töötada soovivad, valiti tänavu Wise. Esikolmikusse kerkis uue tulijana LHV Panga kõrvale Bolt Technology.

Kümne kõige ihaldusväärsema tööandja sekka valiti ka Telia Eesti, Pipedrive, Elisa Eesti, Playtech Estonia, Swedbank, Eesti Energia ja Nortal. 

«Infotehnoloogiasektor on selgelt vallutanud eestimaalaste südamed – enam kui iga teine vastaja (59%) tõi uuringus esile, et Eesti kõige atraktiivsemad tööandjad tegutsevad just IT valdkonnas,» avas uuringu tulemusi CV Keskuse turundusjuht Henry Auväärt. «Lisaks IT-le hindasid vastajad kõrgemalt ka finants- ja pangandussektorit ning turundusvaldkonda, mida pidasid ihaldusväärseks vastavalt 36 ja 18 protsenti töövõtjatest.»

Wise’i Suurbritannia tootejuhi Lars Trunini sõnul motiveerib tänapäeva töötajat nii võimalus maailma väärtust luua ja inimesi aidata kui ka oma ala ekspertidega koos töötades ise kiiresti areneda. Trunin toonitas, et Wise’is töötab mitmekesine globaalne tiim, kus on esindatud maailmaklassi tipptegijaid enam kui 90 rahvusest.

«Lisaks ägedatele väljakutsetele, mida koos oma ala parimatega lahendada — paiknegu tiimikaaslased kas New Yorgis, Londonis, Tallinnas või Tokyos —, toetab töötajate arengut ja loob inspireeriva õhkkonna Wise’i kaasav kultuur ning paindlik töökorraldus, mis lisaks kodukontorile võimaldab 90 päeva aastas töötada ka mõnest muust riigist,» avas Trunin Eesti ihaldusväärseima tööandja juures töötamise võlusid.

Lõuna-Eesti (sh Tartu) töövõtjad valisid Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks Playtech Estonia. Koha esiviisikus pälvisid Lõuna-Eesti töövõtjate seas ka Bolt Technology, Wise, Pipedrive ja LHV Pank.

Lääne-Eesti (sh Pärnu) töövõtjad valisid Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks Elisa Eesti, esiviisikusse pääsesid ka Cleveron, Swedbank, Bolt Technology ja LHV Pank.

2021. aasta ihaldusväärseimate tööandjate edetabel

Sulgudes koht eelmise aasta edetabelis

1. (4) Wise

2. (3) LHV Pank AS

3. (9) Bolt Technology OÜ

4. (1) Telia Eesti AS

5. (8) Pipedrive OÜ

6. (6) Elisa Eesti AS

7. (10) Playtech Estonia OÜ

8. (7)Swedbank AS

9. (2) Eesti Energia AS

10. (19) Nortal AS

11. (12) Microsoft Estonia OÜ

12. (5) Cleveron AS

13. (-) Veriff OÜ

14. (16) SEB Pank AS

15. (-) ABB AS

16. (14) Tallink Grupp AS

17. (17) Helmes AS

18. (-) Scoro Software OÜ

19. (-) Testlio Inc.

20. (-) Politsei- ja Piirivalveamet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles