Subway võileivad sattusid skandaali - tuunikalavõileivas on kõike peale tuunikala

Tarbija24
Copy
Subway tuunikalavõileib
Subway tuunikalavõileib Foto: JUSTIN SULLIVAN/AFP

Laborikatsetes selgus, et Subway võileivaketi tuunikalatooted sisaldasid lisaks kalale jälgi veel kana-, sea- ja loomalihast, vahendab Reuters.

Karen Dhanowa ja Nilima Amin pöördusid oma tuunikalamurega San Francisco föderaalkohtu poole. Sest kui oled ostnud tuunikala, siis sooviksid sa seda ka oma võileiva vahelt leida. Pealegi ei söö paljud inimesed usulistel või muudel kaalutlustel erinevaid lihatooteid.

Skandaal sai alguse juba jaanuaris. Subway kinnitusel on neil plaanis kohatut kaebust eirata ning nimetab väiteid alusetuks. «Kaebuse väited ei vasta tõele. Subway tarnib oma restoranidesse keedetud tuunikala, mis on segatud majoneesiga ja mida kasutatakse värskelt valmistatud võileibade ja salatite valmistamiseks,» rääkis Subway pressiesindaja aasta alguses. Ta sõnas, et Subway kaitseb end jõuliselt nende ja kõigi teiste alusetute süüdistuste eest.

Asi on aga veelgi põnevam. New York Times lasi selle aasta juunis samuti Subway tuunikala võileiba laboris testida. Siis selgus, et mingit kala seal küll on, aga märke tuunikalast ei leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles