Ulmelised hinnasildid võivad tuua 50 000-eurose trahvi (8)

Merike Lees
Copy
Imeline parfüüm imelise hinnaga, mis lähemal uurimisel osutus valeks.
Imeline parfüüm imelise hinnaga, mis lähemal uurimisel osutus valeks. Foto: Erakogu

Reedel avatud kauplemisplatvormi Kaup24 esinduspoes lubati klientidele veelgi mugavamat ostukogemust ja suuremat tootevalikut. Kohapeal uudistamas käinud kliendid nägidki riiulitel kaupu, mille juures olid leedukeelsed sildid imeliselt väikeste hindadega.

Tõeline hinnaparadiis vaatas vastu parfüümiriiulitelt. Nii võis näha Trussardi 100 ml naiste lõhnavee all hinda 3,99 eurot ja Prada 80 ml parfüümil 2,99 eurot. Põhjust nende hindade üle rõõmustada aga ei olnud, sest selle raha eest kaupa ostjatele tegelikult ei müüdud. Küsimise peale, miks eksitavat infot maha ei võeta, laiutasid klienditeenindajad nõutult käsi ja ütlesid, et nemad ei saa midagi teha.

Selgus, et tegemist oli e-poe avamisel tekkinud programmiveaga, mille tõttu olid paljud hinnasildid riiulitel küsitava infoga. Elektroonilisi hinnasilte peaks saama vajadusel kiirelt uuendada, seda aga ei tehtud.

«Tegeleme aktiivselt ilmnenud vea parandamisega ja lahendame probleemi nii kiiresti kui võimalik,» ütles Kaup24 arendusjuht Maris Kivi Postimehele. Suurem osa hinnatabloosid peaks tema kinnitusel saama korda juba lähipäevil, nädala lõpuks saavad korda kõik.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles