T1 kaubanduskeskus läks uuesti odavama hinnaga müüki (7)

Copy
T1 Kaubanduskeskus.
T1 Kaubanduskeskus. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Esmaspäeva pärastlõunal algas T1 Mall Of Tallinn kaubanduskeskuse uuele oksjonile registreerumine, keskus on müügiks alghinnaga 55 miljonit eurot.

Esimene oksjon alghinnaga 85 miljonit eurot ja teine oksjon alghinnaga 65 miljonit eurot kukkusid läbi.

Oksjonile saab registreeruda kuni 20. novembri lõunani. Oksjon algab 1. detsembril ja lõppeb 8. detsembri lõunal. Registreerunud peavad tasuma tagatisraha 100 000 eurot, mis tagastatakse pakkujatele, kes vara oksjonil ei omanda.

Pankrotihaldurid Kristo Teder ja Indrek Lepsoo müüvad pankrotis AS-ile Tallinna Moekombinaat kuuluva Peterburi tee 2 kinnistu koos sellel tegutseva T1 Mall Of Tallinn kaubanduskeskusega.

«Pankrotihaldurite eesmärk on leida keskusele ostja nii kiiresti kui võimalik ning seetõttu kuulutasid pankrotihaldurid uue oksjoni välja esimesel võimalusel,» teatasid haldurid. 

Keskus on külastajatele avatud.

Harju maakohus kuulutas Pro Kapitali kontserni kuuluva Tallinna Moekombinaadi (TMK) pankroti välja peale riigikohtuni jõudnud vaidlustusprotsessi tänavu juuni alguses.

Võlausaldajate esimene üldkoosolek kutsuti kokku 17. juunil ning koosoleku ajaks oli 20 võlausaldajat Moekombinaadile esitanud üle 119,5 miljoni euro eest nõudeid. Suurima nõudega on Lintgen Adjacent Investments S.a.r.l, kellega TMK sõlmis 2016. aasta lõpus kaubanduskeskuse ehituse finantseerimiseks 65 miljoni eurose kõrgete intressidega laenulepingu, mille tagatis oli hüpoteek Peterburi tee kinnistule.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles