Postimees Grupp sai uue tehnoloogiajuhi

BNS
Copy
Postimees Grupp maja Fahle kvartalis.
Postimees Grupp maja Fahle kvartalis. Foto: Eero Vabamägi

Alates esmaspäevast alustab Postimees Grupi tehnoloogiajuhi ja juhatuse liikmena Martin Havik, kes töötas seni Apollo TV tegevjuhi kohusetäitjana ja tehnoloogiadirektorina.

Postimees Grupi juhatuse esimehe Toomas Tiiveli sõnul kandub grupi tehnoloogiaüksuse raskuskese lähiaastatel IT arenduse suunas ja seetõttu vajas Postimees Grupi arenduspool lisajõudu. «Martinil on varasemast suur kogemus arendustiimide ehitamisel ja juhtimisel ning usume et ta suudab väärt spetsialiste kaasates arendusprotsessi kiiremaks ja läbipaistvamaks muuta,» selgitas Tiivel.

Senine Postimees Grupi tehnoloogiajuht Risto Sirts jätkab Martin Haviku tiimis IT halduse ja infrastruktuuri osakonna juhina.

Tiiveli sõnul on Ristol tipptasemel kompetents infrastruktuuri juhtimisel. «Risto on teinud suure töö ja jätkab panustamist Postimees Grupi ja Apollo TV infrastruktuuri arendamise ning küberturvalisuse suunal,» lisas Tiivel.

Postimees Grupi juhatusse kuuluvad lisaks Martin Havikule juhatuse esimees Toomas Tiivel, Postimehe peatoimetaja Marti Aavik, levi- ja klienditeenindusdirektor Timmo Lilium, müügidirektor Taavi Lätti ja finantsjuht Priit Heinaste.

Havik on töötanud pikalt telekommunikatsiooni valdkonnas ning enne Apollo TV-sse tööle asumist oli ametis Elisas IT ja TV teenuste arenduste valdkonna juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles