Tallinna Vee juhatusega liitub varahaldusdirektor Tarvi Thomberg

BNS
Copy
Tarvi Thomberg
Tarvi Thomberg Foto: Tallinna Vesi

ASi Tallinna Vesi juhatusega liitub alates esmaspäevast Tarvi Thomberg, asudes varahaldusdirektori ametikohale.

Thomberg asub ettevõttes eest vedama olulisi valdkondi, nagu tehniline teenindus, infotehnoloogia, veeteenused, klienditeenindus ja varade haldus.

Thombergil on ettevõtte sõnul pikaajaline juhatuse liikme kogemus erinevatest infrastruktuuri- ja tehnoloogiaettevõtetest. Ta on olnud nii võrguettevõtte Elektrilevi kui ka tootmistehnoloogiat arendava ettevõtte Enefit Outotec Technology juhatuse liige ja ka viimase tegevjuht. Alates 2021. aasta jaanuarist on ta tehnoloogiaettevõtte Bercman Technologies nõukogu liige.

Thomberg on omandanud tehnilise hariduse ja arendanud end juhtimisvaldkonnas. Tal on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist elektroenergeetika erialal, lisaks on ta läbinud London Business Schoolis juhtide arendusprogrammi ja Estonian Business Schoolis juhtidele suunatud MBA programmi.

2021. aasta 25. märtsist oli ASi Tallinna Vesi juhatus kaheliikmeline, sest ettevõtte nõukogu kutsus tagasi toonase ettevõtte tegevjuhi Heino Brookesi. Tema juhatusest tagasikutsumine oli seotud United Utilities B.V. osaluse müügiga ettevõttes Tallinna linnale ja OÜ-le Utilitas.

Edaspidi on AS Tallinna Vesi juhatus kolmeliikmeline, kuhu kuuluvad ettevõtte tegevjuht Aleksandr Timofejev, finantsdirektor Kristi Ojakäär ja varahaldusdirektor Tarvi Thomberg.

Tarvi Thomberg ei oma ASi Tallinna Vesi aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles