Andreas Laane lahkub Alexela grupi juhatuse esimehe kohalt

BNS
Copy
Andreas Laane.
Andreas Laane. Foto: Tairo Lutter

Andreas Laane lahkub selle aasta lõpus Alexela grupi juhatuse esimehe kohalt, kuid jätkab nii AS-i Alexela kui Alexela grupi nõukogu liikmena.

«On olnud au vastutada kontserni juhina ettevõtte hea käekäigu, selle jõulise arengu ja järjepideva mainekasvu eest,» ütles Laane pressiteates.

Ta lisas, et seitsme tööaasta jooksul on palju tehtud ja nii Alexela ettevõttena kui ta ise on jõudnud uude etappi. Kasvuväljavaade püsib tema hinnangul Alexelal endiselt tugev, ent seda rahulikumas vormis.

«Arvestades, et kätte on jõudnud uus rahulikum orgaaniline kasvuetapp olen otsustanud võtta vastu uue väljakutse väljaspool Alexelat,» selgitas ta.

Alexela suuromanik ja nõukogu esimees Heiti Hääl ütles, et tal on Laane lahkumisest kahju, kuid heameel sellest, et ta jääb nii AS Alexela kui ka grupi nõukogu tasemel ettevõttesse.

Laane viimane tööpäev Alexela grupis on 31. detsember. Alexela grupi juhatus jätkab kaheliikmelisena Toomas Virro ja Marti Häälega ning Marti Hääl võtab üle juhatuse esimehe kohustused.

Alexela grupi tegevusvaldkondadeks on energeetika, tööstus ja kinnisvara. Alexela gruppi kuuluvad ettevõtted on Kiviõli Keemiatööstus, metalliettevõte Kohimo, Tiki treilereid valmistav Bestnet ning kuumtsinkimise tehased Eestis Paldiskis ja Soomes Raumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles