Viljandimaa tekstiilitööstus hoiab materjaliteadusega ühte sammu

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Paragon Sleepi
peamine tootevalik on endiselt tekid, padjad, madratsid, voodid ja vatiinid. Vedrumadratsi tootmist tutvustab pildil ka ettevõtte personalijuht Inga Kree Puidu tänaval asuvas tehases.
Paragon Sleepi peamine tootevalik on endiselt tekid, padjad, madratsid, voodid ja vatiinid. Vedrumadratsi tootmist tutvustab pildil ka ettevõtte personalijuht Inga Kree Puidu tänaval asuvas tehases. Foto: Elmo Riig

Alates ajast, mil aktsiaselts Paragon Sleep, omaaegne Toom Tekstiil, veidi enam kui kahe aasta eest omanikke vahetas, on ettevõtlusmaastikul palju juhtunud, sest üsna pea suundus maailm koroonakriisi.

Ettevõtte tegevjuht Vahur Roosaar ütles, et muudatusi on tehtud mõnes valdkonnas vähem, teises rohkem, aga organisatsiooni on muditud natuke iga nurga alt. Mitte küll seetõttu, et omal ajal oleks valesti või kehvasti toimitud, vaid ikka selleks, et elu on muutunud ning sellega koos ka ülesanded, võimalused ning samuti Eesti ja Viljandi roll suures pildis. «Peame leidma need võimalused ja teed, et olla elujõuline ja sellega olemegi palju tegelenud. Suured ja põhimõttelised asjad on õnnestunud ära teha, aga kindlasti ei ole me omadega veel sealmaal, mil võime hakata elu nautima,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles