KIKi juhatajana jätkab Andrus Treier

PM Majandus
Copy
Andrus Treieri sõnul on pilootprojekt vajalik, et täpsemalt mõtestada, kus ja millist toetust on vaja, et vesinikutehnoloogia muutuks majanduslikult mõttekaks ning jõuaks laiema kasutuseni.
Andrus Treieri sõnul on pilootprojekt vajalik, et täpsemalt mõtestada, kus ja millist toetust on vaja, et vesinikutehnoloogia muutuks majanduslikult mõttekaks ning jõuaks laiema kasutuseni. Foto: Aron Urb

Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu otsustas pikendada KIKi juhataja Andrus Treieri ametiaega järgmiseks neljaks aastaks.

KIKi nõukogu esimees ja keskkonnaminister Tõnis Mölder ütles, et Treier on end ligi kolmeaastase tööperioodi jooksul tõestanud ning kasvatanud KIKi usaldusväärsust klientide ja laiema avalikkuse silmis. Samuti vajab käimasolev KIKi ja Erametsakeskuse liitmine tugevat juhtimist.

«Arvestades, et ees ootavad keerulised väljakutsed ja seni on Andrus Treier KIKi juhtimisega edukalt toime tulnud, otsustas nõukogu tema volitusi ühehäälselt pikendada,» ütles Mölder.

Andrus Treier asus KIKi juhataja ametikohale 1. jaanuarist 2019. Enne seda on ta üle kümne aasta juhtinud KredExit ja töötanud juhi ja finantsjuhina erinevates ettevõtetes ning audiitori ja konsultandina rahvusvahelises ärinõustamise ettevõttes KPMG.

KIKi nõukokku kuuluvad Tõnis Mölder, Andrus Umboja, Annely Akkermann, Igor Kravtšenko, Kalvi Kõva, Martin Repinski, Merike Saks, Rait Pihelgas ja Valeri Korb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles