Eesti ettevõte pääses maailmakuulsasse kiirendisse

PM Majandus
Copy
Ender Turingi kaasasutaja Olena Iosifova.
Ender Turingi kaasasutaja Olena Iosifova. Foto: Liis Treimann / Äripäev / Scanpix

Ender Turing alustab Massachusettsi tehnoloogiainstituudiga (MIT) ühendatud Kesk- ja Ida-Euroopa kiirendi MIT Enterprise Forum CEE sügiseses programmis. Kiirendisse on läbi ajaloo vastu võetud vaid kolm Eesti ettevõtet.

Ender Turingi automaatne kõnetuvastuslahendus aitab müügi- ja klienditeeninduse osakondadel muuta viisi, kuidas nad analüüsivad vestlusi klientidega, ning muudab analüüsiandmed äri edendamise võimalusteks.

Etteõtte kõnetuvastusmootor on juba saadaval 24 keeles ja eesootav kiirendiprogramm toetab platvormi edasiarendust. Kiirendiprogrammi raames saab Ender Turing võimaluse testida oma lahendust ühe rahvusvahelise suurettevõtte peal, kellega koostöös töötatakse välja kõrgel tasemel skaleeritav toode.

Kiirendi raames pärjati Ender Turing ka rahalise auhinnaga Poland Prize, mille abil laiendab ettevõte oma tegevuse Poola turule. Seal keskendub ettevõte esialgu panganduse ja kindlustuse valdkondadele ning suurtele IT-valdkonna ettevõtetele ja klienditeeninduse allhanget pakkuvatele ettevõtetele.

Ender Turingi kaasasutaja Olena Iosifova kinnitusel kannustab neid visioon ja kirg luua teadmisi müügi- ja tugimeeskondade tulemuslikkuse tõstmiseks, millel on püsiv mõju inimestele ja majandusele kogu Euroopas. Tema kinnitusel ulatub nende lahenduse turu väärtus 4 miljardi euroni ja see kasvab igal aastal 17 protsenti.

MIT Enterprise Forum CEE kiirendiprogramm põhineb Massachusettsi tehnoloogiainstituudi (MIT) poolt välja töötatud põhimõtetel. Kaks korda aastas korraldatakse programmi, mis kulmineerub nädalase intensiivkoolitusega Bostonis, Ameerika Ühendriikides, MIT juures. Programm on suunatud süvatehnoloogia idufirmadele eksperimentaalarenduse läbi viimiseks koostöös suurkorporatsioonidega. Programmi partnerite hulka kuuluvad sellised tuntud ettevõtted nagu Coca-Cola HBC, Adamed Pharma, PZU Kindlustus ja Netguru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles