Vanad asjad saab poodi tagasi viia

Adele Johanson
Copy
Foto: Erakogu

Novembrist avati Rocca al Mare ja Kristiine keskuses uuskasutuskapid, kuhu inimesed saavad mööda minnes ära anda kodus liigseks muutunud heas korras asjad.

Rocca al Mare ja Kristiine keskuse uuskasutuskapid tunneb ära Uuskasutuskeskuse logo ja sinise värvi järgi. Rocca al Mares asub kapp Sportlandi-poolse katuseparkla sissepääsu hallis, Kristiines teisel korrusel Smartposti pakiautomaadi juures.

«Uuskasutuskapp Rocca al Mare keskuses on hea võimalus asjade uuele ringile andmiseks Haabersti linnaosas, kus Uuskasutuskeskusel ei ole ühtki kauplust,» ütles Uuskasutuskeskuse tegevjuht Diana Paakspuu ja lisas, et ka Kristiines muutub nüüd asjade uuesti kasutusse suunamine senisest lihtsamaks.

«Soovime anda panuse sellesse, et inimesed enne uute asjade ostmist annaksid ka oma tarbetuks muutunud asjadele uue elu ning säästaksid keskkonda. Mõlemas keskuses on kapid parkla lähedal, seega on mugav tuua ka suuremas koguses asju äraandmiseks,» kommenteerib Kristiine ja Rocca al Mare keskuse juht Kristjan Maaroos.

Mida saab kappi ära tuua?

Uuskasutuskappi saab keskuse lahtiolekuaegadel tuua puhtaid ja terveid riideid, jalatseid, mänguasju, kotte, aksessuaare, raamatuid, spordi- ja hobitarbeid, köögitarvikuid ja kodutekstiile.

Korralikule mööblile ja töökorras kodutehnikale saab Tallinnas järele kutsuda Uuskasutuskeskuse kaubiku.

Uuskasutuskeskusel on Eestis 16 poodi, neist pooled Tallinnas. Keskus toetab oma koostööpartnerite kaudu suurperesid, naiste varjupaiku, koduta jäänud inimesi ja loomade varjupaiku. Lisaks teeb Uuskasutuskeskus koostööd teatri-, muusika- ja filmitegijatega, õpilasfirmade, kunstitudengite ja käsitöölistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles