Unimed ostis KW ja Al Mare hambakliinikud

BNS
Copy
KW Hambakliinik
KW Hambakliinik Foto: KW Hambakliinik

KW ja Al Mare hambakliinikute uueks omanikuks saab hambakliinikute grupp Unimed Kliinikud OÜ.

Tehing saab jõustuda pärast konkurentsiametilt loa saamist, tehingu hinda osapooled ei avalikusta. KW ja Al Mare senised omanikud Marek Vink, Olev Põder ja Heikki Ristmets koos ülejäänud meeskonnaga jätkavad raviteenuse osutamist samades kliinikutes samadel tingimustel, teatasid ettevõtted.

KW ja Al Mare endiste omanike esindaja Olev Põderi sõnul võimaldab suurde kliinikutegruppi kuulumine pühenduda senisest enam just ravitööle. «Näeme, et kliinikute olme ja igapäevane töökorraldus nõuab järjest rohkem energiat ja professionaalseid oskusi, milleks tuleb pühenduda – ja seda ravitöö arvelt,» nentis ta.

Seetõttu ptsustati juhtimine anda selleks väljaõppinud tiimile, kasutades seejuures ära suuremasse hambakliinikute gruppi kuulumise eeliseid.

Unimed on Eestis tegutsev hambakliinikute ja -laborite grupp, kuhu kuulub seitse hambakliinikut ja kolm laborit, mis tegutsevad Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Lisaks pakutakse hambaraviteenuseid veel viies ravikabinetis üle Eesti. Unimed Kliinikud OÜ-s töötab kokku 406 inimest, grupi käive oli möödunud aastal kokku 22 miljonit eurot.

KW ja Al Mare kliinikutes pakutakse hambaraviteenuseid alates aastast 2005, kokku kuulub meeskonda 25 hambaravi valdkonna spetsialisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles