Balti jaama ehitus häirib ka Tallinna-sisest rongiliiklust

PM Majandus
Copy
Balti jaama laiendustööd.
Balti jaama laiendustööd. Foto: Tairo Lutter

Alates esmaspäevast, 1. novembrist on rongide sõiduplaanides Balti jaama ehituse tõttu muudatusi ning häiritud on ka läänesuunaline liiklusgraafik.

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo sõnul hõrendatakse Balti jaama remondi tõttu esmaspäevast Keila, Kloogaranna ja Turba rongide sõiduplaani ja et sõitjad ikka rongidesse ära mahuks, kasutatakse kaht kokkuhaagitud rongi.

Osad läänesuuna reisid tuleb teha ümberistumisega. «Mõne Turba-suuna reisi puhul tuleb istuda ümber teise rongi kas Pääskülas või Keilas. Kloogaranna liinil on ühe väljumise puhul ümberistumine teise rongi Pääskülas, enamasti tuleb aga ümber istuda Kloogal ning lühike Klooga-Kloogaranna lõik läbida bussiga. Ümberistumise vajadusest teavitame nii oma sõiduplaanides kui ka sõidu ajal rongis,» ütles Kongo.

Idasuunal sõidavad kõik Aegviidu rongid endiselt üksnes Ülemisteni ning Tallinna ja Ülemiste vahel tuleb kasutada busse. Balti jaama ja Ülemiste vahel teenindatakse bussiga ka mõnda Tartu, Narva ja Rakvere liini reisi. 

Edelasuunal muudatusi ei ole, osad reisid on endiselt asendatud bussiga Tallinna ja Tallinn-Väikse vahel.

Elron juhib tähelepanu, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaani muudatuste infoga on Elroni kodulehel ja ooteplatvormide infostendidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles