Taxigo kasvatas uue hinnapoliitikaga nii klientide kui juhtide arvu

PM Majandus
Copy
Eduard Dubrovski.
Eduard Dubrovski. Foto: Erakogu.

Oktoobri algusest tipptunni kordajaid 1,5 x piiranud Taxigo taksoäpp on  saanud kolme nädalaga Tallinnas juurde üle 4500 kliendi ja 80 taksojuhti, teatas ettevõtte asutaja ja juht Eduard Dubrovski.

«Me eeldasime, et inimesed on nutikad ja leiavad meid madalamate tipptunnihindade tõttu üles, kuid see, et meid on absoluutselt ilma reklaamita leidnud nii paljud, oli meeldiv üllatus,» rääkis Dubrovski.

Tema sõnul on sõitude arv Taxigo äpis oktoobris olnud üle 12 kuu taas kasvutrendis, kasvades võrreldes septembriga üle 25 protsendi.

«Kuigi me veidi kartsime, et juhid võivad madalamate hinnakordajate tõttu hakata mossitama, siis tegelikkuses oleme saanud kahe nädalaga juurde 79 uut juhti. Need, kes on tulnud, on valdavalt rääkinud, et tahavad teha rahulikult tööd, mitte tõmmelda kogu aeg kesklinna ummikutes.

Taxigo taksoäpp teatas 1.oktoobril, et piirab tipptunni hinnakordajaid.

Talle avaldas toetust veel 20 Tallinna taksofirmat, kelle arvates on jagamismajanduse hinnad klientide jaoks põhjendamatult kõrgeks kasvanud.

Taxigo takosäpp on 100-protsendiliselt Eesti kapitalile kuuluv taksoäpp, mis tegutseb viies riigis. 2021. a oktoobris kasutas Tallinnas Taxigo äppi iga päev keskmiselt 1100 taksot, mis ettevõtte hinnangul teevad ca 20 protsenti kõigist linna taksosõitudest. Taxigo taksoäpp on ka ainus, kust saab endiselt taksot tellida telefoniga, helistades 1665.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles