Kristjan-Thor Vähi arendusi müüakse 1,5 aastat ette välja

BNS
Copy
Kristjan-Thor Vähi (keskel) ja Reigo Randmets Tiskre esimese büroohoone avamispeol.
Kristjan-Thor Vähi (keskel) ja Reigo Randmets Tiskre esimese büroohoone avamispeol. Foto: kpms.ee

Efteni ja kinnisvaraarenda ja Invego poolt Rae valda 45 miljoni euroga rajatava Uus-Järveküla elurajooni osteti esimese kuuga 16 ridaelamukodu, mis on kümnendik projekti kogumahust.

Uus-Järvekülat arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi sõnul aitab poolteist aastat ette müügitehinguid sõlmida asjaolu, et arenduse taga seisab Efteni näol mainekas investor. Lisaks on tema sõnul olulised kiire ühendus Tallinnaga, lasteaiad-koolid, muu eluks vajalik taristu ning looduse lähedus.

Eften United Property Fund rahastab Uus-Järveküla elurajooni arendust 2,5 miljoni euro suuruse investeeringuga. Projekti kogumaksumus on 45 miljonit eurot ning esimene etapp valmib 2023. aasta kevadel. Ehitus algab 2022. aasta alguses. Ridaelamukodude hinnad algavad 229 900 eurost.

Uus-Järveküla elurajooni projekteerib PIN Arhitektid, kokku rajatakse 165 ridaelamut ja paarismaja.

Eften Capitali hallatavate varade maht on 800 miljonit eurot ning kokku juhib Eften kuute kinnisvarasse investeerivat fondi. Ettevõttel on esindused kõigis kolmes Balti riigis ning kokku töötajaid üle 50 inimese.

Invego on Eesti elurajoonide arendaja, kelle arendamisel on valminud Uus-Järveküla läheduses asuv Vana-Peetri elurajoon ning praegu on valmimisel Tiskreoja, Tabasalu Kodu ja Luccaranna elurajoonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles