Tööstusparkide juht: Katri Raik muudab Narva ettevõtlusele atraktiivsemaks paigaks

Carl-Robert Puhm
Copy
Teet Kuusmik püüab Ida-Viru äriparkidesse meelitada rohelise tehnoloogia välisettevõtteid, kes kasvavad turul väga kiiresti, tulevad kohale oma seadmeparkidega ning on valmis maksma kõrgemat töötasu.
Teet Kuusmik püüab Ida-Viru äriparkidesse meelitada rohelise tehnoloogia välisettevõtteid, kes kasvavad turul väga kiiresti, tulevad kohale oma seadmeparkidega ning on valmis maksma kõrgemat töötasu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa tööstusparkide (IVIA) juht Teet Kuusmik on kindel, et Katri Raigi saamine Narva linnapeaks oleks piirkonna ettevõtluskeskkonnale ainult hea.

«Eks ole näha, kuidas koalitsiooniläbirääkimised lähevad. Katri Raigi nimekirjal jäi ju üks hääl volikogus enamuse saamisest puudu. Aga kui Katri nimekiri moodustab uue koalitsiooni, siis on ta kindlasti inimene, kes aktiivselt ettevõtluse suunas mõtleb ja tegutseb,» kommenteerib Kuusmik Narva valimistulemust Postimehele.

Ida-Virumaa tööstusparkide juhi sõnul lõi ootuse selleks Raigi esimene ametiaeg. «Ta oli linnapeana väga avatud kõikide ettevõtlusega seotud küsimuste arutamisele. Lihtne näide: sõlmisime tema ametiajal ühiste kavatsuste protokolli Enefit Poweri ja Narva linnaga, mille sisu on rajada kahele meie tööstuspargi ettevõttele otseliin Balti elektrijaamaga.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles