Lidl värbab Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas 800 poetöötajat

BNS
Copy
Lidl
Lidl Foto: Lidl

Jaekaubandusettevõte Lidl loob üle 800 uue töökoha Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas ning pakub igale täistööajaga poetöötajale enam kui 1000-eurost ehk sektori keskmisest 25 protsenti kõrgemat kuupalka.

Lidl Eesti juhatuse esimehe Jakob Josefssoni sõnul on poetöötajate värbamine tähtis etapp. «Lidl on arendanud jõudsalt oma poevõrgustikku Eestis. Nüüd on aeg alustada meeskondade moodustamisega ja selleks ootame uusi kolleege meiega liituma. Me pakume oma tulevasele meeskonnale sektori parimaid tingimusi, et nad saaksid oma ülesandeid võimalikult hästi täita,» ütles Josefsson.

Josefsson lisas, et ettevõte loob Eesti eri piirkondades üle 800 uue töökoha, mis tähendab kohalikele inimestele hästi tasustatud töövõimalusi ja olulist panust Eesti majandusse. Lisaks tasustab ettevõte iga töötatud minuti ning pakub täiendavat tervisekindlustust.

Lidli palgad on 25 protsenti turu keskmisest kõrgemad, Tallinnas on tunnitasu 6,40 ning mujal linnades 6,10 eurot, ütles Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto. «Lidl pakub oma töötajatele ka lisahüvesid, näiteks esimesest tööpäevast kehtivat täiendavat tervisekindlustust, mille raames hüvitatakse muu hulgas hambaravi, eriarstide vastuvõtt, füsioteraapia ja palju muud,» ütles Kippasto ja lisas, et kandideerijal ei pea olema varasemat kaubandussektori kogemust. 

Lidlil on valmimisjärgus kaheksa poodi neljas Eesti linnas. Lidl on Eesti kaupmeeste liidu ja Saksa-Balti kaubanduskoja liige.

Odavpoekett Lidl

Jaemüügifirma Lidl on osa Schwarzi jaekontsernist. Ta on üks juhtivaid toiduainete jaemüügisektori ettevõtteid Saksamaal ja Euroopas.

Lidl on esindatud 32 riigis ning haldab 11 550 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 30 riigis.

Lidlis töötab üle 341 000 töötaja. 

Schwarz Grupi käive 2020. aastal oli 125,3 miljardit eurot.

2018. aastal asutatud Lidl Eesti OÜ keskendub praegu Eestisse oma poevõrgu loomisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles