Hiiumaa parvlaeva Leiger dokitööd lükkusid laevaremonditehase tõttu edasi

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Parvlaev Leigeri remont. Eelmine korraline hooldus 2019. aastal. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Parvlaev Leigeri remont. Eelmine korraline hooldus 2019. aastal. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

TS Laevad teatel toimuvad parvlaeva Leiger plaanilised dokitööd laevaremonditehase tööplaanide muudatuse tõttu esialgu plaanitust hiljem, 21.–31. oktoobrini, kirjutab Hiiu Leht.

Hiiumaa liinil sõidab sel ajal Leigri asemel parvlaev Regula, mis teeb esimese väljumise kolmapäeval, 20. oktoobril kell 22 Rohukülast.

Koostöös transpordiametiga on ettevõte lisanud ajavahemikus 21.–27. oktoobrini hommikustele aegadele lisareisid, mis väljuvad Rohukülast kell 8.30 ja Heltermaalt kell 10. Muu sõiduplaan jääb Leigri dokitööde ajaks samaks.

Lisaks Regulale teenindab Hiiumaa liini reisijaid tavapäraselt parvlaev Tiiu. E-pileteid on võimalik osta mõlema parvlaeva reisidele.

Ettevõtte kodulehel ja sotsiaalmeediakontol on selgitatud, et kõikide parvlaevade plaanilised dokitööd on vajalikud laevade klassifikatsiooniühingu reeglite järgi. Iga viieaastase perioodi jooksul peab kahel korral tegema parvlaevade korpuse veealuse osa ja mehhanismide ülevaatuse ning vajalikke hooldustöid kuivdokis.

Parvlaev Regula mahutab 400 reisijat ja kuni 65 sõidukit, Leiger 700 reisijat ja 150 sõidukit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles