Tippklassi softshell – enam kui kõlav kanganimetus

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Tänapäeva rõivamaailmas on softshell üsna levinud termin. Kuigi tegemist on kanga nimetusega, tähistab see nüüdisajal hoopis sellest valmistatud jopet ennast. Ja seda põhjusega. Tegemist on teksapükste järel teise rõivatükiga, mis leiab kogu aasta vältel kõige enam kasutust. Tõeliselt hea softshell’i omadusi – nagu kergus, tuulekindlus, veepidavus, mugavus ja vastupidavus – tasub endale lubada.

Softshell’ide populaarsus on kasvanud sedamööda, kuidas kliima on muutunud meie kandis soojemaks ja ilm vahelduvamaks. Kuid tuul ei tunne aastaaegu ja võib tugevalt puhuda nii kevadel, suvel, sügisel kui talvel. Softshell on just tuulise ja niiske ilmaga suurepärane valik, sest peab hästi tuult ja hoiab sooja.

Kasutuses igal aastaajal

Soojemal ajal, kevadel ja isegi suvel, leiab softshell enamasti kasutust hommikuti või õhtuti, kui ilm jahedam. T-särgi peal on see mõnus kaitse tuule eest. Naha vastas on premium softshell soe ja meeldiv, sest selle harjatud sisekülg on pehme. Ilmade külmenemise taktis saab igaüks vastavalt vajadusele ja soovile kihte juurde lisada või asendada need soojematega.

Ka talvel on softshell hea valik, eriti kui tegevus on aktiivne ja liikuv. Kihilise riietumise kontseptsiooni oskuslikud kasutajad, kel on kodus funktsionaalne ja toimiv garderoob, suudavad softshell'iga terve talve ära käia. Seda puhul, kui juhtub olema soojem talv, mil temperatuur ei kuku liiga sageli alla viie miinuskraadi.

Softshell materjalina on õhuke ja elastne, seetõttu on liigutamine mugav ja takistusteta. Kangas üksi aga ei taga veel head ja toimivat jopet. Mugavuse ja liikumisvabaduse seisukohalt on olulisim softshell’i lõike nutikus ja keerukus.

Vettpidav ja hingav

Softshell kangas on veekindel, kuid rõivas tervikuna peab vett vaid siis, kui kõik selles peab vett: õmblused, lukk jms. Teipimata õmblustega softshell on parema hingavusega, kuid ei ole paduvihmaga õige riietus. Sellegipoolest suudab see kandjat esialgu kuivana hoida, sest kangas ise vett läbi ei lase. Mõne aja möödudes hakkab õmbluste vahelt vett sisse immitsema. See polegi oluline, sest vihmase ilmaga tegutsemiseks tulebki tõmmata selga 100% veekindlad vihmariided ja kummikud. Kergema vihmasabina eest pakub softshell aga suurepäraselt kaitset.

Softshell’i lamineeritud pind ja tehnilised omadused tagavad, et samal ajal, kui softshell hoiab keha soojas ja kaitseb tuule eest, reguleerib materjal olusid jope all, päästes välja kandmise käigus tekkinud liigse soojuse ja niiskuse.

Enam kui pelgalt kõlav kanganimetus

Premium töö- ja elustiili brändi Snickers Workwear softshell’id on erakordselt mugavad. Eest kõrgem ja tagant madalam lõige hoiab selja kaetuna, parima istuvuse ja kaitsega kapuuts on mugav, eelpainutatud käised tekitavad tunde nagu oleks softshell selga valatud. Kõrge krae on päriselt kõrge ja hoiab korralikult ümber kaela, kattes tagant kaela ja pool pead. Funktsionaalne rinnatasku telefonile, mahukad küljetaskud ja pikendatud servaga käised näivad pisiasjadena, aga annavad tervikule palju juurde.

Snickers Workwear on valmistanud funktsionaalseid rõivaid pea pool sajandit. Nende aastate jooksul kogutud teadmised; materjalide ja tehnoloogiate võimas areng; tugev usk oluliste pisiasjade koostoimesse ja pühendumus, millega oma asja kallal ollakse, on põhjuseks, miks need tooted nii hästi õnnestuvad.

Tule TAMREXi kauplusesse ja tunneta ise, mida see tähendab, kui räägime erakordselt hästi õnnestunud softshell’ist.

Copy
Tagasi üles