Merko ehitab Nõmmele kolm korterelamut

BNS
Copy
Metsatuka kortermajad
Metsatuka kortermajad Foto: Merko Ehitus Eesti

Merko ehitab Nõmmele kolmest korterelamust koosneva Metsatuka elukompleksi, milles valmib 2023. aasta alguses kokku 130 kodu.

Metsatuka kortermajad paiknevad Nõmmel Pääsküla metsade ja rabaradade läheduses. Aadressile Teelise 6 ja Teelise 8/10 ehitatavate hoonete ühe- kuni neljatoaliste korterite suurused jäävad vahemikku 40–124 ruutmeetrit, teatas Merko.

«Metsatuka on klientide seas väga populaarne – kõrgelt hinnatakse elukeskkonda, mida äärelinna roheluses saab pakkuda, majade läheduses asuvaid tervise- ja metsaradasid ning mugavat ligipääsu kõigile linnaelu hüvedele nii Nõmme keskuses kui kesklinnas,» märkis projekti müügijuht Almar Otter.

Ehitatavad majad on osalt kolme- ja osalt neljakorruselised. Enamikul korteritel on rõdud ning kõige luksuslikumates kodudes on saun ja katuseterrass. Hoonete ümber rajatakse aiaga piiratud hoov. Autosid saab parkida nii maa-alusele parkimiskorrusele kui ka maapealsesse parklasse.

Metsatuka B-energiaklassiga kortermajade arhitektuuri autor on arhitekt Anu Tammemägi.

Merkol on Nõmmel ehitusjärgus Metsatuka ja Nõmme 328 kortermajad, kesklinnas Uus-Veerenni elukvartal ja Odra majad, Noblessneri sadamalinnakus Vesilennuki ja Allveelaeva hooned, Lasnamäe veerel Lahekalda elukvartal ning Tartus Erminurme kortermajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles