Ehitades tulevikku – ettevõttesisene elamuarendus ja mitmekesised arenguvõimalused

Copy
Foto: Bonova

Põhja-Euroopa juhtivaid elamuarendusettevõtteid Bonava ei tegele pelgalt majade ehitamisega. Eesmärk on hoopis suurem – kujundada hästi läbi mõeldud kodusid ja naabruskondi, kus inimestel on hea elada. Bonavas on kokku 2100 töötajat üheksas riigis: Rootsis, Soomes, Taanis, Norras, Saksamaal, Peterburis, Eestis, Lätis ja Leedus.

Bonava on üks suurimatest uute kodude ehitajatest ka Eestis – siin toimetab iga päev ligikaudu 80 töötajat. Peatöövõtjatena juhitakse kodude rajamist läbi kõigi etappide, alates projekteerimisest ja ehitusjuhtimisest müügi ning garantiiteeninduseni.

Bonavale on oluline olla edukas ettevõtte ja tööandjana, unustamata tähtsaimat vara – töötajaid. Seetõttu panustatakse palju inimeste arengusse – eriti et ehitusvaldkond on seotud kutsetega ja ainuüksi kutsepädevuse säilimiseks tuleb end täiendada. Koolitusi võivad töötajad leida ise, kuid ka tööandja pakub selleks võimalusi. Kuuludes objektimeeskonda, saad alustada enda kogemustele ja teadmistele vastavalt positsioonilt ning seejärel liikuda tänu laialdastele arengu- ja koolitusvõimalustele oma karjääriteekonnal hoogsalt järgmiste verstapostideni.

Et kogu arendus- ja ehitusprotsess on ettevõttesisene, ei ole Bonavas välist osapoolt, kelle soovidega objektimeeskond arvestama peaks. Nii on kogu info projekti kohta kõigile alati kättesaadav ja see hoiab kokku aega, mis kuluks täiendavale kommunikatsioonile.

Majasisese tiimi pluss on, et inimesed on omavahel harjunud koos töötama ning tunnevad ettevõttes kasutatavaid lahendusi. See mängib erilist rolli mahukamate projektide ja keerukamate olukordade puhul, kus probleemist arusaamine ja lahenduse leidmine on nii märksa lihtsam.

Erilist tähelepanu pööratakse Bonavas tööohutusele ja turvalise töökeskkonna tagamisele. Igapäevaseid tööülesandeid täites järgitakse nullkahju visiooni – et ükski töötaja, alltöövõtja, klient, inimene tänavalt ei saaks Bonava tööplatsil või kontoris viga ega haigestuks töökeskkonna tõttu.

Foto: Aivar Jakobson

Aivar (objektijuht): «Minu jaoks on väga oluline huvitav ja arendav töö ning toetav ja innustav juht. Bonava on tööandjana loonud positiivse keskkonna, kus töötaja tunnetab, et tal on võimalik areneda ja end teostada.»

Foto: Margus Klaos

Margus (arenduse projektijuht): «Bonava töökeskkond võimaldab pühenduda enda rollile teadmisega, et võid usaldada kolleege ja tehtud kokkuleppeid. Tööandjana väärtustab Bonava kvaliteetaega perega, töötaja turvalisust ja üldist heaolu. Rõõm on tõdeda, et see on toonud kokku üksteist toetava professionaalse kollektiivi.»

Foto: Indrek Servinski

Indrek (objektijuht): «Meil on tööohutusele kõrged nõudmised – koolitused ning ehitusplatsi pidev kontrollimine tagavad keskkonna, kus teema on iga päev meie fookuses. Et meil tõepoolest sihikindlalt pingutatakse töökeskkonna paremaks muutmise nimel, on positiivsena välja toonud ka alltöövõtjad. Kõrge turvalisusega töökeskkond annab rahulikuma une. Saan ehitusplatsil keskenduda enda põhitööle.»

Seoses uute põnevate projektide käivitamisega, ootame Bonavaga liituma kogenud objektijuhte.
Loe selle kohta, mida oma töötajatele pakume
ja anna endast märku
work@bonava.ee või telefonil 5649 7987.
Copy
Tagasi üles