Rohkem kui töökoht

A. Le Coq
Copy
Foto: A. Le Coq

Eesti suurim joogitootja A. Le Coq näeb ettevõtte edu taga iga töötaja isiklikku panust. Pühendunud töötaja on tööjõuturul hindamatu väärtus, meie A. Le Coqis usume, et ettevõte loob läbi töökeskkonna ja -tingimuste pühendumusele vundamendi. Peale tööandja loodud turvalisuse on meil midagi hindamatut veel…see on A. Le Coqi ühtsuse tunne.

Eesti vanim ja suurim joogitootja A. Le Coq on asutatud rohkem kui 200 aastat tagasi. Nüüd on traditsioonilisest õlletehasest saanud üks moodsam joogitööstus Euroopas. Oleme alati seisnud Eesti joogikultuuri säilimise ja arendamise eest ning hoidnud au sees vanu joogitootmise traditsioone. Samal ajal oleme järjepidevalt uuendanud mitmekesist tooteportfelli.

Kas oled tarbijana mõelnud, kuidas me suudame aastas toota enam kui 100 miljonit liitrit jooke 14 erinevas tooterühmas ja kokku enam kui 300 erineva retsepti järgi? Oleme investeerinud tootmisesse tänaseks üle 100 miljoni euro, mis peegeldub kaasaegsetes tootmisseadmetes ja uuemas tehnoloogias.

Foto: A. Le Coq

Täna jäävad kõik rasked, aeganõudvad ja ohtlikud tööd automaatsete masinate hooleks. Ettevõttes käib iga päev arendustöö, et tulevikus oleksid töökohad turvalisemad, seadmed töökindlamad ja protsessid sujuvamad. Selle keskmes on aga enam kui 12-aastase keskmise staažiga spetsialistide tuumik, kes tagavad A. Le Coqi tootmise stabiilse vundamendi, töötajate kiire väljaõppe ja toetava töökeskkonna.

Foto: A. Le Coq

Avalike tunnustuste ja edu taga on väga suur ning eriline roll just inimestel – A. Le Coqi töötajate oma panusel. Ettevõte eesmärk on pakkuda keskkonda, mis inspireerib saavutama parimat tulemust ning kus kõik töötajad on hoitud ja oodatud.

A. Le Coq on rohkem kui kellast kellani tööl käimise paik. Oleme alati tegutsenud selle nimel, et luua turvaline ja mugav töökeskkond, mis arvestab töötajate vajadustega ja pakub tänapäevaseid lahendusi. Kaasaegsed mugavad töövahendid, isikukaitsevahendid ja turvaline töökeskkond on töötaja hoidmisel tähtis.

Kui töötada, siis pühendunult ja innuga, kuid ka puhkamiseks ning energia taastamiseks tuleb aega võtta. Mugavad puhkeruumid, tänapäevased olmetingimused ja tervisetoad annavad võimaluse töökohas aja maha võtta. Et energiat jaguks, pakub maitsvaid ja tervislikke toite taskukohase hinnaga tehase söökla.

A. Le Coqi suvepäevad
A. Le Coqi suvepäevad Foto: A. Le Coq

Töötasu tõstetakse ettevõttes igal aastal vastavalt palgaturu uuringu tulemustele ning selles järgitakse võrdset kohtlemist soo, vanuse ja staaži osas.

A. Le Coqi tootmises töötamine tähendab tipptasemel seadmetega kokkupuudet nii laboris, siirupiköögis, villimises kui hoolduse osakonnas, viimases just kogu seadmepargi mehaanika ja elektroonika tervise eest hoolt kandmisel. Seega on töö A. Le Coqi tootmises mitmekesine, täpne ja kiire. Toodame ju iga Eesti inimese kohta aastas üle 70 liitri jooke.

Rohkem infot on võimalik leida A. Le Coqi kodulehelt

Copy
Tagasi üles