Cleveron laieneb Balkanile

PM Majandus
Copy
Peaminister Jüri Ratas külaskäigul aktsiaseltsis Cleveron. Pildil Arno Kütt, Cleveroni juht.
ELMO RIIG/SAKALA
Peaminister Jüri Ratas külaskäigul aktsiaseltsis Cleveron. Pildil Arno Kütt, Cleveroni juht. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Cleveron alustas koostööd Horvaatia ettevõttega b.t.c., et laiendada müügitegevust Horvaatias ja Serbias. 

Lisaks Cleveroni toodete müümisele hakkab Horvaatia ettevõte pakkuma ka paigaldus- ning hooldusteenust kohalikul turul. «Meil on väga hea meel teatada, et Cleveroni ametlik edasimüüja ja teeninduspartner Horvaatias ja Serbias on b.t.c., kellel on pikaaegsed kogemused erinevate jae- ja logistikasektorile mõeldud kõrgtehnoloogiliste toodetega,» ütles Arti Kütt, Cleveroni tegevjuht. «Koos b.t.c.-ga viime Horvaatia ja Serbia e-kaubanduse viimase miili logistika teenusepakkumise järgmisele tasemele,» lisas Kütt.

B.t.c. tegevjuht Ljubomir Tomašić ütles, et neil on hea meel vahendada Cleveron kõrtehnoloogilisi tooteid. «Cleveron on üks uuenduslikumaid ettevõtteid, kes pakub automatiseeritud viimase miili lahendusi. Oleme väga uhked, et oleme Cleveroni ametlikud edasimüüjad ning saame Cleveroni tooteid pakkuda Horvaatia ja Serbia turgudel. See koostöö kinnitab ka meie tugevat pühendumist kõrgtehnoloogiliste teenuste ja toodete laiendamise ja tugevdamise strateegiale,» ütles Tomašić.

2007. aastal asutatud Cleveron on Viljandi tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb innovaatiliste viimase miili lahenduste tootmisega jaemüüjatele ja logistikasektorile. Tänase seisuga on Cleveronil üle 4630 pakiautomaadi ja -roboti 34 riigis üle maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles