Balti jaama ümberehitus häirib jätkuvalt rongiliiklust

PM Majandus
Copy
Balti jaama laiendustööd.
Balti jaama laiendustööd. Foto: Tairo Lutter

Balti jaama ehitustööde tõttu jätkuvad rongide sõiduplaani muudatused alates neljapäevast, 30. septembrist kuni pühapäeva, 3. oktoobrini.

Idasuunal jääb kehtima praegune sõiduplaan ning reisid on asendatud bussidega Tallinna–Kitseküla või Tallinna–Ülemiste vahel. Edelasuunal kehtib edaspidi muudetud sõiduplaan, kus rongid sõidavad Tallinn-Väikseni ning bussidega teenindatakse reisijaid Tallinna ja Tallinn-Väikse vahel.

«Eesti Raudtee ehitab Kitseküla piirkonnas ja meie rongid ei saa Balti jaama sõita kuni nädala lõpuni. Samas saame Liiva jaama taas läbida, seega Edelasuuna rongid sõidavad alates neljapäevast Tallinn-Väikseni ning bussiga tuleb sõita üksnes üks peatusevahe,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kongo lisas, et nagu varemgi, sõidab osa idasuuna ronge Ülemisteni ja osa Kitsekülani. Samuti alustavad rongid kas Ülemistelt või Kitsekülast, viimasel juhul tuleb bussiga sõita vaid ühe peatuse jagu. 

Läänesuunal on käigust ära üksikud Tallinna ja Pääsküla vahel sõitvad rongid, reisijad saavad kasutada Keila, Kloogaranna, Paldiski, Riisipere ja Turba ronge, mis kõik sõidavad tavapärase sõiduplaani alusel.

Elron juhib tähelepanu, et asendusbussiga ei saa jalgratast transportida.

Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga on Elroni kodulehel ja ooteplatvormide infostendidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles