OTSEPILT ⟩ Tallinna ettevõtluspäev innustab lennukaid ideid ellu viima

PM Majandus
Copy
Viru keskus.
Viru keskus. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinna ettevõtluspäev toimub täna Viru konverentsikeskuses nii kohapeal kui ka hübriidlahendusena. Tänavuse ettevõtluspäeva peateemaks on «Muutuste lainel», mis keskendub viimase kahe aasta jooksul majanduses toimunud muutustele.

Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu sõnul on tänavune ettevõtluspäev sisustatud enam kui 40 erineva üritusega, mis pakuvad põnevat ja harivat sisu erineva profiiliga külastajale. «Kuna praeguses muutunud maailmas on oluline paindlikkus ja ajaga kaasas käimine, siis keskendub tänavune ettevõtluspäev targale majandusele ja kiirele kohanemisvõimele,» kirjeldas Riisalu.

Kaheksateistkümnendat korda toimuva Tallinna ettevõtluspäeva peateema on «muutuste lainel». Iga ettevõtja on viimase kahe aasta jooksul pidanud endalt korduvalt küsima, kas ja kuidas edasi liikuda olukorras, kus majandus ning tarbijate käitumismustrid on pöördumatult muutunud. Tänavusel Tallinna ettevõtluspäeval saab kuulda ja arutleda, millised muutused ettevõtlusmaastikul praeguseks on toimunud ja kuidas saame oma tegevuste ja hoiakute kaudu nendega kohanduda või neid ise kujundada.

Ettevõtluspäeval tuleb juttu nii müügist internetis – kuidas globaalsed platvormid võiksid aidata toote või teenuse rahvusvahelisele turule – kui ka arenduskoostööde võimalikkusest ja vajalikkusest. Kuuleb edulugusid sellest, kuidas teenuste digitaliseerimine on tõstnud müüki tuhat protsenti. Julgustatakse alustama ettevõtlusega ja räägitakse iduettevõtlusest kui majanduse vedurist jpm. Seminarid toimuvad nii eesti, inglise kui vene keeles.

Programm algab hommikul kell 9 ja lõpeb õhtul kell 17.30. Kuna sessioonid toimuvad paralleelselt, edastatakse veebis menukamaid üritusi. Ettevõtluspäeval osalemine on kõigile tasuta.

Ühtekokku on programmis üle neljakümne ürituse, millest valituid saab ka distantsilt jälgida online TV-keskkonnas. Programmi ning online-TV leiab ettevõtluspäeva veebilehel.

30. septembril tunnustatakse traditsiooniliselt Tallinna tublimaid ettevõtteid ja ettevõtluse arendajaid ning antakse üle tänavused Tallinna ettevõtlusauhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles