PERH omandas enamusosaluse Silmalaseri silmakabinetis

BNS
Copy
Silmalaseri kaasomanik ja juht Kai Noor.
Silmalaseri kaasomanik ja juht Kai Noor. Foto: Tairo Lutter

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) omandas valitseva mõju Silmalaseri kaubamärgi all tegutsevas OÜ-s Dr. Kai Noor Silmakabinet.

 

Koondumise eesmärgiks on ettevõtte osa omandamise läbi tagada PERH-i suutlikkus osutada haigekassa rahastatavaid oftalmoloogilisi teenuseid ning tagada regionaalhaigla võimekus vastavate teenuste osutamisel, selgub koondumise lühikokkuvõttest.

Koondumisteade esitati ka konkurentsiametile. Amet aga lõpetas menetluse, kuna vastavalt konkurentsiseadusele seda koondumist ei kontrollita.

Regionaalhaigla on Põhja-Eesti traumakeskus, kus ravitakse kõrgeima prioriteedi ja kriitilises seisundis patsiente. Oftalmoloogilised raviteenused on trauma ravi lahutamatu osa.

Dr. Kai Noore Silmakabineti põhitegevusala on ambulatoorse arstiabi pakkumine silmaarsti erialal, silmahaiguste diagnostika ja ravi, nägemisteravust ja patsientide elukvaliteeti parandavate silmaoperatsioonide sooritamine.

Ettevõte teenis mullu ligi 2,5 miljoni euro suuruse käibe juures 270 500 eurot puhaskasumit. Praegu kuulub võrdselt 50 protsenti firmast Kai Noorele ja Allan Noorele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles