VAATA JÄRELE ⟩ Täiskasvanud õppija tunnustamine

PM Majandus
Copy
Täiskasvanuhariduse tänuüritus.
Täiskasvanuhariduse tänuüritus. Foto: Erakogu.

Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras korraldab 8. oktoobril  täiskasvanuhariduse tänuürituse, kus tunnustatakse 2021. aasta õppijat, õpitegu ja koolitajat. Üritust saab jälgida Postimehe vahendusel. 

Täiskasvanuhariduse tunnustamise konkurss ja täiskasvanud õppija nädal leiavad sel aastal aset 24. korda. Alates 2020. aastast jagab ETKA Andras täiskasvanuhariduse tunnustamise konkursi riikliku ja maakonna tasandi laureaatidele ka märgiseid. Valitud märk sümboliseerib täiskasvanuhariduse kõige olulisemat tulemust: õppija uusi väljakutseid ja tema ees avanevat maailma. Stiliseeritud rukkilille kujutis, millest suundub välja üks õielehtedest, mõjub pidulikult ja Eesti ühiskonda väärtustavalt.

Päevajuht on Tanel Padar, muusikalisi vahepalasid pakuvad Valter Soosalu harpejiil ning Jakko Maltis heliredelil, mis on puutetundlik LED-valgusega sämpelpill, kuhu programmeerides erinevaid helisid ja helilõike, saab esitada muusika sampleid, rütme ja hääli.

Täiskasvanud õppija nädalat korraldavad Haridus- ja Teadusministeerium ning ETKA Andras Euroopa Sotsiaalfondi toel. Rohkem infot aasta õppijate, õpitegude ja koolitajate kohta leiad ETKA Andrase kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles