Kaup24 ja Hansapost sai uue juhi K-rautast

PM Majandus
Copy
Donatas Zalobaitis juhtis varem K-rauta kauplusi.
Donatas Zalobaitis juhtis varem K-rauta kauplusi. Foto: Zilvinas Valeika

Eesti e-kaubanduskontserni PHH Grupi e-poode Kaup24 ja Hansaposti hakkab juhtima senine K-rauta juht Donatas Zalobaitis. Hansaposti tegevjuht olnud Taavi Rajur jätkab Hobby Hall Grupi juhatuse esimehena.

«Donatas Zalobaitis on töötanud K-rauta juhina ja elanud Eestis viimased viis aastat, mistõttu on tema kogemus Eesti kaubandusturu toimimisest äärmiselt väärtuslik,» selgitas PHH Grupi juht Dainius Liulys. 

Ta lisas, et meeskonna ümbermehitamine sai tõuke Balti riikide ja Soome äriarendusest ning Pigu ja Hobby Hall grupi ühinemisest PHH Grupiks. Hansaposti senine tegevjuht Taavi Rajur jätkab Hobby Hall Grupi juhatuse esimehena.

Seni töötas Zalobaitis K-rauta kaupluseid opereeriva Kesko Senukai Estonia tegevjuhina. Ta on töötanud ka Kesko Senukai Lithuania kontserni ostu- ja arendusjuhina. 

Hansapost ja Kaup24 kuuluvad e-kaubanduskontserni PHH Grupp, mis loodi Pigu Grupi ühinemisest Soome Hobby Hall Grupiga. PHH Grupp haldab e-poode ja veebituruplatse Soomes, Eestis, Lätis ja Leedus. PHH Grupil on üle 3500 müüja, kaubavalikus üle 2 miljoni toote ning nende poodidel ja platvormidel on aastas üle 145 miljoni veebikülastuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles