Suurele juubelile läheneva Elroni arengut kammitseb rongide nappus (3)

Merike Lees
Copy
Elroni juhi Lauri Betlem.
Elroni juhi Lauri Betlem. Foto: Eero Vabamägi

Vastne Elroni juhatuse esimees Lauri Betlem alustas oma neljandat töönädalat ettevõtte 97. sünnipäeva tähistamisega. Kolme aasta pärast täitub rongifirmal sada aastat ja kui kõik plaanid teoks saavad, tuleb juubeliaastal liinile kuus uhiuut rongi. See aga ei rahulda kaugeltki Elroni kasvavaid vajadusi, rääkis Betlem intervjuus Postimehele.

Te ei ole põlise raudteelase taustaga, olete töötanud toidutööstusettevõtetes Salvest ja Valio, tegelenud paadiehitusega Baltic Workboatsis ja ajanud ravimiäri Tamros. Miks otsustasite kandideerida rongifirma juhiks ja teha sellise karjääripöörde?

Tehnikahuvi on mul lapsest peale. Toidutööstusesse sattumine oli juhuste kokkulangemine. Samas oli see nii põnev, et jäin viieteistkümneks aastaks. Praegune valdkond on põnev ja kiiresti arenev. Elronil on oluline roll eestimaalaste liikumisharjumuste kujundamisel ja oluline sotsiaalne ja majanduslik mõju, seda nii inimese kui ka riigi tasandil. Mind motiveerib võimalus nendes arengutes kaasa rääkida ja neid suunata.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles