Kohtutäitur pani Kersti Krachti maja kallima hinnaga uuesti müüki

BNS
Copy
Kersti Krachti maja
Kersti Krachti maja Foto: Elu24

Kohtutäitur on pannud uuesti enampakkumisele endise rahandusministri Martin Helme korruptsioonikuritegudes kahtlustatava nõuniku Kersti Krachti maja Kloogarannal, mille hind on tõusnud 569 000 eurolt 655 000 euroni.

Kermon Hekta OÜ-le kuuluv kahekorruseline üksikelamu paikneb Kloogaranna külas, aadressil Adruvahi tee 9. Kahekorruselise elamu suletud netopind on ehitisregistri andmetel 269,2 ruutmeetrit. Kinnisasja kogupindala on 5014 ruutmeetrit.

Esimesel korrusel paikneb tuulekoda, trepihall, kööginurk, elutuba-söögituba, tehnoruum, majapidamisruum, garderoob, WC, garaaž, duši- ja leiliruum ning terrass. Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba, kabinet, trepihall, vannituba ja rõdu.

Enampakkumine toimub keelumärke ja hüpoteekidega tagatud nõuete rahuldamiseks. Kõik kinnisasja koormavad hüpoteegid ja keelumärge eemaldatakse pärast edukat enampakkumist.

Enampakkumisel osalemiseks tuleb tasuda tagatisraha 15 000 eurot. Enampakkumisele registreerimine algab 14. septembril ja lõppeb 5. oktoobril.

Tänavu 12. jaanuaril pidasid kaitsepolitsei töötajad Porto Franco kinnisvaraarendusega seotud võimalikes korruptsioonikuritegudes kahtlustatavatena teiste seas kinni Krachti ja ärimees Hillar Tederi. Kahtlustus esitati ka Keskerakonna peasekretärile Mihhail Korbile ja juriidilise isikuna Keskerakonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles