Autlo parkimisrakendus hoiab ettevõtte parkimiskulud kontrolli all

Copy
Foto: Autlo

Ka kõige korralikumal juhil võib ununeda parklasse jõudes parkimiskell kindalaekasse või läheb meelest telefonist lühisõnumiga auto parkimise alustamise või lõpetamine saatmine. Igatahes on trahv kiire tulema! Eriti ebamugav on selline situatsioon tööauto puhul. Appi tuleb nutikas Autlo rakendus, mis koondab ärilahenduse puhul kõik autoparkimised ühele koondarvele ja paneb vajadusel sõiduki ise parkima.

Enam ei pea raamatupidaja muretsema parkimistrahvide pärast ning saab iga kuu selge väljavõtte, milline ettevõtte sõiduk on millal ja kus parkinud. Paljud ettevõtjad on otsinud lahendust kiireks, mugavaks, kindlaks ja lihtsaks parkimiseks ning arvepidamiseks, mida pakub Eesti idufirma Autlo. Võimalik on kulusid täpsemalt kontrollida, määrates töötajatele personaalseid parkimise limiite rahalise summa või parkimise tsoonide järgi.

Autlo kaasasutaja ja juht Kristjan Konks lisab, et seda ei maksa karta, et rakendus tasuta parkimise kellaaegadel parkimise eest raha küsib, sest nutikas rakendus on kursis, mis kellast on kuskil parkimine tasuta või kui pikk on tasuta parkimisaeg. Seda kõike näeb kohe äpi esilehel peale parkimisala valikut. Nii hakkab näiteks Tallinna kesklinnas parkimistasu jooksma alles peale tasuta 15-minutilise parkimisaja täitumist. Samuti arvestab Autlo tasuta aega eraparklates. Umbes igal viiendal Ühisteenuste, Europargi jne eraparklas on tasuta parkimisaja võimalus olemas.

„Meie trumbiks on nii mugav ja lihtne rakendus kui ka ülimalt täpsed kaardid. Iga meie kasutaja saab vaadata ise kaardilt, kus ta asub ning see vähendab oluliselt riski saada trahvi vale parkimisala valiku tõttu,” sõnab Konks. Samuti saab parkida ühe telefonirakendusega mitut autot korraga.

Äriklientidele ja korteriühistutele pakume mugavat lahendust töötajate ja elanike läbipääsu lubamiseks numbrituvastuse abil, seda ka nende enda privaatparklas,” tutvustab Konks.

Mugav ja soodne võimalus on mõne klikiga soetada parkimise kuukaart, kusjuures kuukaardil saab autosid lihtsalt paari klikiga vahetada. Kasutajad saavad kasutada mitmeid maksemeetodeid ehk näiteks tasuda töö sõidud firma arvel ja erasõidud isikliku pangakaardiga. Ettevõtetele esitatakse muide eraparklate arved koos käibemaksuga, mis teeb 20% säästu, võrreldes mobiiliarvega.

Maailma esimene Bluetoothil põhinev parkimissüsteem sündis isiklikust vajadusest, kui aegajalt parkimise algatamine või lõpetamine ära ununes. Konks leidis, et peab olema olemas senistest viisidest mugavam variant auto parkimiseks Bluetooth-ühendus on olemas igas veidi uuemas autos ning rakendus töötab ainult siis, kui omanik on selleks loa andnud.

Autlo võimaldab parkimise eest maksta ka väljaspool Eestit – rakendus hõlmab konkurentidest enim parklaid kogu Baltikumis. Eestis toimib Autlo kõigis tasulistes parkimistsoonides ja tänavatel. Lisaks on Autlo kasutusel Belgias ning esimesed sammud on tehtud Ameerikas.

Et parkimine enda jaoks nutikalt tööle panna, vaata lisainfot kodulehel või kirjuta.

Kuidas Autlo rakendus töötab?

Autlo puhul ei pea autoomanik tegema muud, kui installeerima rakenduse oma telefoni ja sisestama sinna oma auto andmed. Võib parkida käsitsi või lisada automaatika, et äpp alustab või teavitab parkimisest ise. St kui masin jõuab parkimisalale ning inimene koos telefoniga sealt lahkub, katkeb Bluetooth-ühendus ning rakendus paneb ise auto parkima. Makse algus võib olla kas päris automaatne või võib valida, et makse algab alles peale käsitsi üle kinnitamist. Samuti, kui juht tagasi jõuab, taastub ühendus ning parkimistasu arvestus lõppeb. Mõlemal juhul annab äpp sõnumiga märku. Maksta saab pangakaardiga ja ärikliendid ka ühtse kuu koondarvega.

Copy
Tagasi üles