IKEA avab esimese Eesti kaupluse järgmisel sügisel

BNS
Copy
IKEA kauplus Rootsis
IKEA kauplus Rootsis Foto: Michael Bihlmayer via www.imago-images.de

IKEA Eesti juhi Christian Schneideri kinnitusel läheb Tallinna lähistele Rae valda rajatava IKEA kaupluse arendus- ja ehitus plaanipäraselt ning uksed avatakse järgmisel sügisel.

Kaupluses saab tööd ligi 300 inimest, kellest esimeste värbamisega alustati juba aprillis, ütles IKEA Eesti juht. 

2022. aasta sügisel avatava kahekorruselise IKEA kaupluse kogupindala on pea 30 000 ruutmeetrit. Kaupluses on veel Rootsi restoran, Rootsi toiduturg ja bistroo.

Tänavu märtsis sõlmisid Nordecon AS ja Viljandi Real Estate OÜ lepingu IKEA kaupluse ehitamiseks Tallinna lähistel Rae vallas Kurna külas. Lepingu maht on ilma käibemaksuta ligi 23 miljonit eurot.

IKEA ehitab veel Tartusse Lõunakeskuse lähedusse 1000 ruutmeetri suuruse planeerimis- ja tellimispunkti, mis avatakse selle aasta lõpus. Planeerimis- ja tellimispunktis saab kätte tellimusi, vormistada veebitellimusi, tellida kojuvedu või kasutada teisi IKEA teenuseid. 

IKEA on Rootsi päritolu rahvusvaheline kodusisustusettevõte, mille kaubamärgi all tegutsev jaekaubandusettevõte Runikon Retail teenis möödunud majandusaastal Eestis 26,5 miljoni euro suuruse käibe juures 4,5 miljonit eurot kasumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles