Kodumaised ja terviklikud IT-lahendused igas suuruses ettevõtetele: Astro Baltics

Copy
Foto: Astro Baltics OÜ

Astro Baltics on IT-valdkonnas väga kompetentne ja 24-aastase kogemustepagasiga kodumaine ettevõte, kes pakub keskmisest keerukamaid ja nutikamaid IT-lahendusi igas suuruses ettevõtetele.

Astro Balticsi peamised IT-lahendused on eri moodulitest koosnev (kõik-ühes) NOOMi majandustarkvara ning uus ja innovaatiline Cloudicsi haldus- ning makselahendus.

Astro Baltics on üks kogenumaid majandustarkvara pakkujaid Eestis: ta tegutseb turul juba alates 1998. aastast
Astro Baltics on üks kogenumaid majandustarkvara pakkujaid Eestis: ta tegutseb turul juba alates 1998. aastast Foto: Astro Baltics OÜ

NOOM on terviklik ja kodumaine majandustarkvara, mis sobib igas suuruses ettevõtetele ressursside juhtimiseks, planeerimiseks ning analüüsimiseks.

NOOMi majandustarkvara kasutajad hindavad paindlikkusega kaasnevaid ärieeliseid. Tänu moodulitest koosnevale ülesehitusele on NOOMi majandustarkvara laia standardfunktsionaalsuse ja suure erilahenduste võimekusega. Tegemist on ainukese lahendusega turul, mida saab täielikult kohandada ettevõtte äriloogikale. Piltlikult öeldes luuakse tarkvara, mis sobib rätsepaülikonnana teie ettevõtte profiiliga.

Sageli kasutavad ettevõtted oma igapäevatöös mitut eri tarkvara ja programmi – enamasti on eraldi programmides raamatupidamine, personali- ja laohaldus, lisaks müügitööd toetavad lahendused. Astro Balticsi loodud NOOMi majandustarkvara on keskne tarkvaralahendus, mis seob ettevõtte eri osakondade töö ühtseks tervikuks. Näiteks kui siduda finantsmoodul laohaldusega, siis kajastuvad kõik laokanded automaatselt ka raamatupidamises.

Tänu terviklikule ülesehitusele ja omavahel seotud moodulitele jõuavad vajalikud andmed automaatselt kõikide seotud osalisteni ühes keskkonnas.

Tutvu kõikide NOOMi moodulitega:

Tootmistarkvara

Raamatupidamistarkvara

Palk ja personal

Müügitarkvara

Tanklad

Majutustarkvara

Laotarkvara

Kliendihaldustarkvara

Astro Balticsi kliendid hindavad kvaliteetseid ja ärinõuetele vastavaid kassalahendusi.
Astro Balticsi kliendid hindavad kvaliteetseid ja ärinõuetele vastavaid kassalahendusi. Foto: Astro Baltics OÜ

Astro Baltics on arendanud kassade terviklahendusi aastast 1998 ja varustab kassasüsteemidega enamikku Eesti kütusetanklaid ja apteeke. Lisaks kasutavad meie kassalahendusi paljud teised jaemüügiga tegelevad ettevõtted.

Tegemist on kvaliteetsete kassakomplektidega, kus on olemas kõik vajalik riist- ja tarkvara, et kohe ja kiirelt müüma hakata.

Kassatarkvara – jaemüügimoodul on NOOMi majandustarkvara spetsiaalselt kaubandusettevõtetele arendatud moodul, millega saate vajadusel juhtida kogu kauplust. Moodul võimaldab teha kassamüüki, hallata vahetusi ja võtta ka detailseid aruandeid.

Kui siduda jaemüügimoodul teiste NOOMi majandustarkvara moodulitega, saate edukalt juhtida kogu kaubandusettevõtte tööd. Näiteks jälgida eri filiaalide tööd, pidada laoarvestust, teha raamatupidamist, edastada klientidele sooduspakkumisi, korraldada sooduskampaaniaid ja genereerida põhjalikke aruandeid.

Kassariistvara – Astro Baltics varustab oma koostööpartnereid vaid vastupidavate ja kvaliteetsete IT-seadmetega. Tänu pikaajalisele kogemusele pakume ka professionaalset hooldusteenust ja kasutajatuge vajadusel 24/7.

Selleks et kaupmehe otsustusprotsess võimalikult kiireks, mugavaks ja läbipaistvaks teha, oleme välja töötanud paketi „Kiirelt müüma”, kus kaupmees saab endale sobiva kassasüsteemi ise kokku panna.

„Kiirelt müüma“ baaspakett sisaldab kvaliteetset ja töökindlat kassasüsteemi, mis koosneb vajalikest IT-seadmetest, tarkvarast ja tugiteenustest. Tutvu baaspaketiga! „Kiirelt müüma“ baaspaketi rendihind algab 99 eurost kuus.

Iseteeninduslahendused, mis on kättesaadavad kõigile.
Iseteeninduslahendused, mis on kättesaadavad kõigile. Foto: Astro Baltics OÜ

Ettevõtted soovivad muuta oma teenindusprotsessi efektiivsemaks ning suur hulk neist on leidnud endale sobiva lahenduse Astro Balticsi erinevate iseteenindusvõimaluste hulgast, mis aitavad tagada kiire, mugava ja kulutasuva klienditeeninduse.

Astro Balticsi tootevalikust leiab mitu erinevat iseteeninduslikku lahendust nii selvepesulale, hotellile kui ka tanklale. Lisaks pakume erinevaid piletimüügilahendusi ja infokioskeid. Loe täpsemalt Astro Balticsi pakutavate iseteeninduslahenduste kohta.

Cloudics on uus ja innovatiivne haldus- ning makselahendus. Tarkvara on suureks abimeheks ettevõtetele, kes soovivad oma müügitegevuses teha sammu tuleviku suunas.
Cloudics on uus ja innovatiivne haldus- ning makselahendus. Tarkvara on suureks abimeheks ettevõtetele, kes soovivad oma müügitegevuses teha sammu tuleviku suunas. Foto: Astro Baltics OÜ

Cloudicsi tarkvaralahendused on kasutatavad kolmes ärivaldkonnas: kaubandus, tanklad ning laohaldus.

Kaubanduses on Cloudics mõeldud nüüdisaegsele kaupmehele. Innovatiivse ettetellimis- ja nutipoodlemislahendusega jõuate lähemale klientidele ning automatiseerite ettevõtte müügiprotsesse.

Loe rohkem nutipoodlemise ning ettetellimise funktsionaalsuse kohta siit.

Ka tanklate juhtimises on Cloudics uudne ja innovaatiline lähenemine. Cloudics kombineerib tankla riist- ja tarkvara üheks tervikuks ning kogu tanklat on võimalik juhtida pilvepõhisest veebikeskkonnast.

Loe rohkem tanklatele suunatud lahenduse kohta siit.

Cloudicsi Laomees on teie mobiilne samm laohalduses. NOOMi majandustarkvara on tuntud oma detailse ning põhjaliku laotarkvara poolest ning nüüd on laomoodulit täiendatud veel Cloudicsi Laomehe rakendusega. Cloudicsi rakendus annab paindliku ligipääsu eri ladudele ning reaalajas kiire kontrolli kaupade liikumise ja tegeliku laoseisu üle.

Loe rohkem Cloudicsi Laomehe kohta siit.

Kui teil tekkis küsimusi Astro Balticsi pakutavate IT-lahenduste kohta, siis võtke meiega ühendust:

info@astrobaltics.eu

+372 628 0000

Astro Baltics – tarkvara teejuht tulevikku!

www.astrobaltics.eu

Copy
Tagasi üles