Kinokett AMC hakkab koos bitcoiniga aktsepteerima ka teisi krüptorahasid

Ronald Reinap
, reporter
Copy
AMC Entertainment kino New Yorgis.
AMC Entertainment kino New Yorgis. Foto: John Marshall Mantel/ZUMAPRESS.com

Kinoketi AMC Entertainment Holdings tegevjuht Adam Aron ütles, et kinokett hakkab piletiostude puhul aktsepteerima lisaks bitcoinile ka Ethereumi, Bitcoin Cashi ja Litecoini, kuna krüptorahad leiavad üha enam tunnustust peavoolu investorite ja ettevõtete seas.

AMC tegevjuht Adam Aron kinnitas oma otsust Twitteris avaldatud postituses, mis oli suunatud «krüptoraha entusiastidele», öeldes, et lisaks Bitcoinile saab nüüd maksta ka Ethereumi, Litecoini ja Bitcoin Cashiga, vahendab Reuters.

AMC aktsia tõusis teate tõttu neljapäeval kella seitseme seisuga 3,2 protsenti. Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid nägid neljapäeval samas langust.

Ethereumi hind nägi pea 0,9 protsendilist kasvu, tõustes üle 3566 dollari, ning Litecoini hind tõusis 1,76 protsenti 187 dollarini. Bitcoini ja Bitcoin Cashi antud uudis eriti ei mõjutanud, vaid pigem mõlemad hoopis langesid.

AMC on järjekordne ettevõte, mis soodustab krüptorahade laiemat aktsepteerimist. Maksekorralduskontsernid PayPal ja Square andsid oma kasutajatele eelmisel aastal juba võimaluse osta, müüa ja hoida Bitcoini, samuti kasutada krüptoraha tehingute tegemiseks. PayPal võimaldab kasutajatel teha sama Ethereumi, Litecoini ja Bitcoin Cashiga.

Samuti sai elektriautode tootja Tesla autosid selle aasta alguses osta Bitcoini eest, enne kui tegevjuht Elon Musk võttis otsuse tagasi, kuna krüptokaevandamise keskkonnamõju tekitas talle muret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles