Veriff alustab koostööd Visaga

BNS
Copy
Visa kaart.
Visa kaart. Foto: PHILIPPE WOJAZER/REUTERS

Veriff alustab koostööd rahvusvahelise digitaalsete makselahenduste pakkuja Visaga, liitudes Visa Fintech Partner Connecti programmiga.

Programmi raames pakub Veriff Visa globaalsele ja üha kasvavale kliendibaasile täisautomaatset, tehisintellektil põhinevat isikusamasuse tuvastamise teenust, teatas Veriff. Programmiga liitumine võimaldab ettevõtte sõnul tõhustada veelgi identiteedipettustega võitlemist üleilmsel tasandil.

Visa Fintech Partner Connecti programmi eesmärk on hõlbustada finantsasutuste ligipääsu kontrollitud ja kureeritud tehnoloogia teenusepakkujatele. Visa kliendid saavad tänu programmile lihtsama vaevaga luua digitaalseid teenuseid ilma kuludeta, mis kaasneksid majasisese arendustiimi loomise ja ülalpidamisega. Selle asemel saavad Visa kliendid valida programmis olevate teenusepakkujate vahel, kelle hulgas on nüüd ka Veriff.

2015. aastal asutatud Veriffi klientideks on ettevõtted peamiselt finantstehnoloogia, krüpto ja liikuvuse sektorist. Ettevõte on praeguseks investeeringutena kaasanud 78,6 miljonit eurot. Veriffi tehnoloogia suudab tuvastada üle 9500 isikut tõendava dokumendi enam kui 190 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles