PERH kavatseb osta Silmalaseri silmakliiniku (3)

BNS
Copy
Silmalaseri kaasomanik ja juht Kai Noor.
Silmalaseri kaasomanik ja juht Kai Noor. Foto: Tairo Lutter

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) kavatseb omandada enamusosaluse OÜ-s Dr. Kai Noor Silmakabinet, mis on paremini tuntud kaubamärgi Silmalaser all. Tehing eeldab veel konkurentsiameti heakskiitu.

 

Koondumise eesmärgiks on ettevõtte osa omandamise läbi tagada PERH-i suutlikkus osutada Eesti Haigekassa poolt rahastatavaid oftalmoloogilisi teenuseid ning tagada regionaalhaigla võimekus vastavate teenuste osutamisel, selgub koondumise lühikokkuvõttest.

Regionaalhaigla on Põhja-Eesti traumakeskus, kus toimub kõrgeima prioriteedi ja kriitilises seisundis patsientide ravimine. Seejuures on oftalmoloogilised raviteenused trauma ravi lahutamatu osa.

Regionaalhaigla silmahaiguste ravi vajaduseks ja arengusuunaks on luua raviteenus, mis parimal viisil tagab haigla tegevuse traumakeskusena ning toetab olemasolevate erialade toimimist.

OÜ Dr. Kai Noor Silmakabinet peamine tegevusala on ambulatoorse arstiabi pakkumine silmaarsti erialal, silmahaiguste diagnostika ja ravi, nägemisteravust ja patsientide elukvaliteeti parandavate silmaoperatsioonide sooritamine.

Ettevõte teenis mullu ligi 2,5 miljoni euro suuruse käibe juures 270 500 eurot puhaskasumit. Praegu kuulub 50 protsenti firmast Kai Noorele ja 50-protsendist osalust omab ka Allan Noor.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles