Finnair lisab Tallinna ja Helsingi vahele lende

PM Majandus
Copy
Finnair.
Finnair. Foto: PHIL NOBLE/Scanpix

Finnair suurendab alates novembrist lendude arvu Tallinnast Helsingisse ja tagasi 32 korrani nädalas.

Talvehooajal kasvava reisimisnõudluse tõttu lisab lennufirma uusi suundi ning tõstab lennusagedust Euroopasse, Aasiasse ja Põhja-Ameerikasse, teatas Finnair.

Ettevõte tihendab Euroopa lennuvõrgustikku kogu talve jooksul, pakkudes Helsingist kaht lendu päevas Amsterdami, Münchenisse, Düsseldorfi, Berliini ja Frankfurti ning kolme lendu Londonisse ja Pariisi. Tiheneb ka lennusagedus Hispaania populaarsetesse sihtkohtadesse: Malagasse, Kanaari saartele, Madridi ja Barcelonasse.

Finnairi sõnul jääb lennuühendus Lapimaaga alati populaarseks, mistõttu saab Soome pealinnast jätkuvalt otse lennata piirkonna nelja lennujaama.

Põhja-Ameerikas pakub firma Helsingist talvehooajal lennuteenust Chicagosse, igapäevaseid otselendusid New Yorki ning kolm korda nädalas lende Miamisse ja Los Angelesse.

Otselennud jätkuvad ka tähtsamatel Aasia suundadel, iga päev lennatakse Tokyosse, Seouli ja Bangkokki, samuti pakutakse mitut iganädalast lennuvõimalust Singapuri ja Hongkongi. Osakasse saab Helsingist lennata taas oktoobrikuust, veebruaris lisandub Jaapani sihtkohtade hulka taas Nagoya.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles