Majanduse lühiuudised

Postimees
Copy
Luminori hinnangul kasvab majandus tänavu 9,2 protsenti ja järgmisel aastal 4,7 protsenti. Majandus on pärast koroonapandeemiast tingitud piiranguid elavnenud oodatust kiiremini ning sisemajanduse kogutoodangu tempokas kasv jätkub ka järgmisel aastal, ütles panga peaökonomist Tõnu Palm sügisese majandusprognoosi tutvustamisel.
Luminori hinnangul kasvab majandus tänavu 9,2 protsenti ja järgmisel aastal 4,7 protsenti. Majandus on pärast koroonapandeemiast tingitud piiranguid elavnenud oodatust kiiremini ning sisemajanduse kogutoodangu tempokas kasv jätkub ka järgmisel aastal, ütles panga peaökonomist Tõnu Palm sügisese majandusprognoosi tutvustamisel. Foto: Remo Tõnismäe

Komisjon: kärpeplaan tuleb ümber hinnata

Rahanduskomisjoni esimehe Erki Savisaare sõnul on majanduse ja riigi rahanduse praegust olukorda arvestades otstarbekas ümber hinnata kevadel tehtud riigieelarvestrateegias kavandatud kärpeplaan. «Me oleme taastunud heas tempos, mis annab tunnistust, et pole kriisiga seotud võimalusi raisku lasknud,» ütles Savisaar pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles