Confido napsas endale veel ühe riikliku meditsiinisüsteemi tippjuhi

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy
Kristin Raudsepp.
Kristin Raudsepp. Foto: Madis Veltman

19 aastat ravimiameti peadirektorina töötanud Kristin Raudsepp asus tänasest tööle Confido meditsiinigrupi Tartusse rajatava uue meditsiinikeskuse juhina ja Confido juhatuse liikmena.

Confido juhatuse esimees Risto Laur näeb Raudsepa soovis Confido meeskonnaga liituda komplimenti kontserni viimaste aastate tegevusele. «Confido kasvab väga kiiresti ja kiire kasvu perioodil on eriti oluline, et muutusi veavad suure sektorikogemusega juhid,» selgitas ta. 

Confido avab novembris Tartus Raatuse Tervisekeskuse hoones uue ligikaudu 600m2 meditsiinikeskuse, kus pakutakse nii töötervishoiu teenuseid kui üld- ning eriarstide vastuvõtte, samuti alustab uutes ruumides tegevust Confido Vaimse Tervise Keskus.

Raudsepp on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja läbinud internatuuri üldarsti erialal. Alates 1994. töötas ta ravimiametis eri ametikohtadel ning alates 2002. aastast oli ameti peadirektor. Rahvusvahelisel tasemel on Raudsepp olnud Euroopa ravimiameti (EMA) haldusnõukogus Eesti esindaja, Euroopa Komisjoni farmatseutilise komitee liige ning Maailma Terviseorganisatsiooni WHO ekspert Moldovas ja Gruusias.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud, lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ.

Septembrist asus Confidosse tööle teinegi riikliku meditsiinisüsteemi tippjuht, sotsiaalministeeriumi juures Covid-19 vaktsineerimise korraldamise töörühma vedanud Marek Seer, kes nüüd juhib Confido kiirkliinikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles