Maksuametist ootamatult lahkuv Jääger asub Apollo Grupi etteotsa

BNS
Copy
Madis Jääger
Madis Jääger Foto: Tairo Lutter

Baltikumi suurima meelelahutuskontserni Apollo Group OÜ juhatuse esimehena alustab 1. oktoobrist Madis Jääger.

19. septembrini maksu- ja tolliameti juhina töötav Jääger võtab uues ametis teatepulga üle Mauri Dorbekult, kes asub ettevõttes juhtima restoraniärisid.

Jääger juhtis aastatel 2010–2018 Eesti üht edukamat börsiettevõtet Olympic Entertainment Group ja enne seda aastatel 2001–2010 töötas audiitorbüroos PricewaterhouseCoopers.

«Apollo on juba täna võimas meelelahutuskontsern ja seda mitte ainult Eestis. Tippjuhi jaoks teeb Apollost motiveeriva väljakutse kolm komponenti: haarde laiendamine, sünergia loomine ja efektiivsuse tõstmine. Asun uude ametisse suurte ootustega ja tulvil energiat,» ütles Jääger.

Apollo Groupi nõukogu esimehe Ivar Vendelini sõnul on Apollol ambitsioonikas plaan laieneda nii koduturul kui ka naabermaades ning see vajab juhtimisse lisajõudu. «Lõppenud suve jääb meenutama Läti restoraniketis Lido enamusosaluse omandamine, kuid sellega meie plaanid kindlasti ei piirdu,» lisas Vendelin.

Apollo Group on kasvanud Baltikumi suurimaks meelelahutusettevõtete grupiks, kuhu kuulub Baltimaades ja Soomes 18 raamatukauplust, 12 kobarkino, üheksa Blenderi mahlabaari, kolm Ice-Café jäätisebaari, üheksa Vapiano restorani, kaheksa O’Learyse spordi- ja meelelahutuskeskust ja 16 KFC kiirtoidurestorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles