Eesti tanklakett Terminal Oil avas Tallinnas oma esimese täisteenindusjaama

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Termianl Oili Mustakivi teenindusjaam Tallinnas.
Termianl Oili Mustakivi teenindusjaam Tallinnas. Foto: Terminal Oil

Eesti tanklakett Terminal Oil avas Tallinnas Mustakivi teenindusjaama, mis on ühtlasi ettevõtte esimene täisteenindusjaam pealinnas.

Uues teenindusjaamas saab tankida erinevaid mootorikütuseid, laadida elektriautot, kasutada automaatpesulat ning jaamas on ka kohvik ja pood.

«Mustakivis teenindusjaama avamine on alles esimene etapp meie pikaajalises strateegias Tallinna turul,» ütles Terminal Oili juhatuse liige Raido Raudsepp pressiteate vahendusel.

Seejuures otsustas tanklakett püsiklientidel langetada vast avatud Mustakivi teenindusjaamas kütusehinda 10 sendi võrra liitri kohta. Nii on püsikliendile 95-oktaanise mootoribensiini uus hind 1,339 eurot ning 98-oktaanise bensiin maksab soodustuse järgselt 1,389 eurot liitri kohta. Diiselkütuse hind on 1,129 eurot liitri eest.

Tanklaketi avamise puhul on Mustakivi teenindusjaamas perioodil 9.09 kuni 12.09.2021 ka kõik kohvijoogid tasuta ning autopesu on poole odavam.

Ühtlasi avas Terminal Oil eelmisel nädal uue automaatjaama Uulus ning ettevõte on alustanud uute jaamade arendusega Tallinna–Tartu maanteel Mäekülas, Jõhvis ja Jõgeval.

Tanklaketil on praegu üle Eesti kaks vedelkütuseterminali ning 27 teenindus- ja automaatjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles