DPD grupp investeerib elektrikaubikutesse mitusada miljonit eurot

BNS
Copy
DPD elektrikaubikud.
DPD elektrikaubikud. Foto: Erakogu.

DPD grupp investeerib 200 miljonit eurot, et aastaks 2025 välja vahetada oma autopargist 7000 sõidukit keskkonnasäästlikumate vastu, Eestis soovib ettevõte selleks ajaks jõuda ligi 100 täiselektrilise kaubiku kasutamiseni.

«Uuendame pidevalt autoparki, et ükski DPD kaubik ei oleks üle viie aasta vana. Nii minimaliseerime keskkonnamõju ja tõstame kullerteenuse kindlust,» ütles DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss pressiteate vahendusel. DPD Eesti autoparki kuulub praegu ligi 250 sõidukit.

Eestis võttis DPD selle aasta alguses kasutusse täiselektrilised kaubikud. Nüüd täiendab ettevõte oma sõidukiparki veel kuue täiselektrilise sõidukiga, millest kaks hakkavad kaupu vedama Tartus ja üks Viljandis ning kolm jäävad ringi liikuma Tallinna piirides.

Sellega tõuseb DPD täiselektriliste kaubikute hulk 13 sõidukini, millest kümme on pealinnas. Uued sõidukid jõuavad kohalikkesse DPD depoodesse septembri kuu jooksul.

DPD Eesti on siseriikliku ja rahvusvahelise kullerpostiteenuse osutaja, mis teenindab Eestis nii era- kui ärikliente ligi 260 kulleri ja 250 sõiduki abil ning annab lisaks tööd 171 inimesele. Eestis omab DPD praegu ka 205 pakiautomaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles